• Gebelik
  • Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲

Ezgi_Mercan içimden geçenler tamamen aynı +1 😓 ne zaman yapabilicem diye sabırsızlanıyorum..

Deli gibi tatlı yemek istediğim yemekten doya doya yemek isterdim ama yiyememistim gebelik şekeri olduğu için 😁

Nubar_Rr Kıyafetlerimi özlüyoruum. Kendi kıyafetlerimi giymek istiyorum artık göbekli bir dombiliyim giyemiyorum 🥲

Nubar_Rr kocama sarılıp yatmayı çok özledim göbeğimden dolayı yaklaşıp yatamiyorum uzak yatiyorum gece bilmeden vurur bir yerime diye😭

Deletedmom_7 yani ben de aslında yemedim veya yemeyeceğim diyemiyorum 😅 her hafta bir tanesini seçip bir gün için yenebilir hepsinden bence 😅 sonuçta evde ayağımız kayar da yuvarlanırız ve yere düştüğümüzde ağzımıza yanlışlıkla girebilir herhangi biri di mi.. 🤷🏻‍♀️ hayat bu belli olmaz 😂🤓

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Eda272780 yüz üstü dediğim komple değil yan yatınca ayağımın birini uzatıyorum doktorumda gösterdim sıkıntı yok ama sen sol yanının üstüne yat dedi eğer bebek rahatsız olsa zaten hemen uyandırıyor beni uykum hafif 2 yaşında oğlum var onunla uyuduğum için birde elimde olmuyor uykuluyum yani