• Gebelik
  • Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲

Nubar_Rr bir kayserili olarak pastırma yiyememek. 😔 Uzun yola çıkamamak bir de. 😔

Ben hiç sevmem yüzüstü uyumayı, şimdi deli gibi yüzüstü uzanmak istiyorum 😅
    Cinsiyeti güzel bi şekilde duyurmak isterdim ama eşimin abisinin çocuğu olmuyor diye günlük konuşma arasında söyleyip geçtik. (Allah onlara da nasip etsin inşallah)

Ozge ah bende bende burnumda tütüyor o pastırma 1 ay sonra izne gelicem koca memleketimden boş dönüyor gibi hissedicem

Ilk defa hayatımda tatile gidecektim uzun yol oldugu icin gidemiyorum 🥲

Nubar_Rr doya doya yüzmekk 🥺 5 aylık olduk ama hala tedirginim enfeksiyon kapatım siye giremiyorum girsem bile yüzemem dalış yapamam içimde kaldı 😂

Nubar_Rr bende yüz üstü yatmaya hasret kaldım ve şuan yan bile yatamıyorum 🥺

Nubar_Rr nerede tuvalete girerim hesabı yapmadan özgürce bi yerlere gitmeyi özledim 😁 arkadaşlarımla gece dışarı çıkmayı çooook özledim/sanırım uzunca bi süre daha bunu özlemeye devam edeceğim🙈😂 topuklu ayakkabı 👠 giyinmeyi çoook özledim..bi de ağlamadan duygusal bi şeyleri izleyebilmeyi özledim/ haber bile izleyemiyorum doğru dürüst ve şey istiyorum +13 +18 yaş için uygundur ibareleri gibi +hamilelerin izlemesine uygundur ibaresi getirilsin filmlere 😁

Pastırma, sucuk, sosis, ton balığı, içki, kahve, bitki çayları, cips, çikolata, noodle ve geçen eşim bana çiğköfte yemeği yasakladı 🥲 en büyük yaram o.. 😂😂 içinde koruyucu varmış ya en masumu o sanıyordum ben.. 🤓

Bebeyimi sagliqla kucagima alibda.yeniden spor yapib baklava yiģmaq istiyorum….###

Yüz üstü yatmak, sırt üstü yatmak, deliksiz uyumak, midye yemek, kokorec yemek, sucuk salam sosis yemek, rahat yurumek, ziplamak, dans etmek, rahat egilmek, rahat temizlik yapmak, sicak banyo, alkol almak, sigara icmek, park bahcede cimlere rahat rahat oturmak, esimle uyumak (rahatsiz olmayayim diye ayri yatiyoruz ya da o rahat uyusun diye :) malum yatak yastik cenneti gibi), sicaktan bunalmamak vs. vs. Liste uzar gider….

3868zuka ayy kayseriye mi gidiyorsunuz. Memleketime selam söyleyin. 🙋🏻‍♀️ Benim doğum yakın ben gidemiyorum bu yaz 😔

Nubar_Rr rahatça koşup yürümek
              Sağdan sola dönerken uyanmamak
              Yüzsütü sırt üstü yatmak
              Denize havuza girmek
              Yani aslında komple eski vücudumu özledm.
              Harekt kabiliytm sıfır. Oturdugm yerden kalkmak çile