EmineDefneGokce ben iki yıl gittim baya rahattım sonra hop gebelik geldi ve eski halime geri döndüm 🤪 ama olsun o iki yıl çok rahattım neyse seanslarım var bebişten sonra giderim inşallah 🙏🏻
Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲
Hatce22 benim doktor dediki çinko normal insanlar içinde zararlı zaten . Ton balığı ayda bir yada iki bi şey olmaz dedi .
Deletedmom_7 aslında kısacası pişmemiş olması bizim için tehlikeli olduğu için iyice piştiği sürece sıkıntı yok. Bende sucuk yerden iyice pişiriyorum tam emin oluyorum öyle tüketiyorum
MinikBrokoli kız bende bebe şimdi istemiyordum Allah nasip etti 😂 nasip ya
Cicilibicili bebeğin kalp atışını dinlediğiniz zaman isteyenlere attınız mı gibi bi post açıp sabitleseniz ne güzel olur 🥹🫶🏼🫶🏼🥲
Nubar_Rr bir hafta öncesi yatıyordum artık yatamiyom,🤪30, cunhaftada yım
babee1mom postu açın sabitleyelim☺️
Nubar_Rr kaynanamı tokatlamak 😂😂😂 neyse bir dahaki hamilelikte aseriyorum diye tokatlarim 😂😂
Ilkhayat yüz üstü mü yatıyorsun 😮yank bırsy olmasa bile nasıl için Rahat ediyor bn dönerken bile dikkatli donuyorum
Hatce22 aaa onun yenmemesi mi gerekiyor daha birkaç gün önce yedim 🥲
Ezgi_Mercan içimden geçenler tamamen aynı +1 😓 ne zaman yapabilicem diye sabırsızlanıyorum..
Deli gibi tatlı yemek istediğim yemekten doya doya yemek isterdim ama yiyememistim gebelik şekeri olduğu için 😁
Nubar_Rr Kıyafetlerimi özlüyoruum. Kendi kıyafetlerimi giymek istiyorum artık göbekli bir dombiliyim giyemiyorum 🥲
Nubar_Rr kocama sarılıp yatmayı çok özledim göbeğimden dolayı yaklaşıp yatamiyorum uzak yatiyorum gece bilmeden vurur bir yerime diye😭
Deletedmom_7 yani ben de aslında yemedim veya yemeyeceğim diyemiyorum 😅 her hafta bir tanesini seçip bir gün için yenebilir hepsinden bence 😅 sonuçta evde ayağımız kayar da yuvarlanırız ve yere düştüğümüzde ağzımıza yanlışlıkla girebilir herhangi biri di mi.. 🤷🏻♀️ hayat bu belli olmaz 😂🤓
Nubar_Rr ben iki senedir hamile olduğum için ney yapmayı seviyordum onu unutmuşum ya🤣