• Gebelik
  • Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲

EmineDefneGokce ben iki yıl gittim baya rahattım sonra hop gebelik geldi ve eski halime geri döndüm 🤪 ama olsun o iki yıl çok rahattım neyse seanslarım var bebişten sonra giderim inşallah 🙏🏻

Hatce22 benim doktor dediki çinko normal insanlar içinde zararlı zaten . Ton balığı ayda bir yada iki bi şey olmaz dedi .

Deletedmom_7 aslında kısacası pişmemiş olması bizim için tehlikeli olduğu için iyice piştiği sürece sıkıntı yok. Bende sucuk yerden iyice pişiriyorum tam emin oluyorum öyle tüketiyorum

Nubar_Rr bir hafta öncesi yatıyordum artık yatamiyom,🤪30, cunhaftada yım

Dilser günde 1 fincan türk kahvesi içiliyor zaten hiç bir doktor yasak demiyor

Ilkhayat yüz üstü mü yatıyorsun 😮yank bırsy olmasa bile nasıl için Rahat ediyor bn dönerken bile dikkatli donuyorum

Nubar_Rr babymoon için Cunda adasına gitmekti ama hamilelikte böbrek genişlemesinden dolayı ameliyat oldum stent takıldı böbreğime bu yüzden çok yürüyemiyorum gidemedim 😰😰

Ezgi_Mercan içimden geçenler tamamen aynı +1 😓 ne zaman yapabilicem diye sabırsızlanıyorum..

Deli gibi tatlı yemek istediğim yemekten doya doya yemek isterdim ama yiyememistim gebelik şekeri olduğu için 😁

Nubar_Rr Kıyafetlerimi özlüyoruum. Kendi kıyafetlerimi giymek istiyorum artık göbekli bir dombiliyim giyemiyorum 🥲

Nubar_Rr kocama sarılıp yatmayı çok özledim göbeğimden dolayı yaklaşıp yatamiyorum uzak yatiyorum gece bilmeden vurur bir yerime diye😭

Deletedmom_7 yani ben de aslında yemedim veya yemeyeceğim diyemiyorum 😅 her hafta bir tanesini seçip bir gün için yenebilir hepsinden bence 😅 sonuçta evde ayağımız kayar da yuvarlanırız ve yere düştüğümüzde ağzımıza yanlışlıkla girebilir herhangi biri di mi.. 🤷🏻‍♀️ hayat bu belli olmaz 😂🤓