• Gebelik
  • Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲

Nubar_Rr ben yatıyorum uykuda fazla gobusum yok 26 haftalık hamileyim yapmak istediğim şey dış çekim ilkinde nasip olmadı ikincidede olmicak heralde 🌼

Benim ilk hamileligimde cinsiyet partisi ve hamilelik çekimi olmadı o kaldı içimde

Melike, başlığı Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲 olarak değiştirdi.

Nubar_Rr bir kayserili olarak pastırma yiyememek. 😔 Uzun yola çıkamamak bir de. 😔

Ben hiç sevmem yüzüstü uyumayı, şimdi deli gibi yüzüstü uzanmak istiyorum 😅
      Cinsiyeti güzel bi şekilde duyurmak isterdim ama eşimin abisinin çocuğu olmuyor diye günlük konuşma arasında söyleyip geçtik. (Allah onlara da nasip etsin inşallah)

Ozge ah bende bende burnumda tütüyor o pastırma 1 ay sonra izne gelicem koca memleketimden boş dönüyor gibi hissedicem

Ilk defa hayatımda tatile gidecektim uzun yol oldugu icin gidemiyorum 🥲

Nubar_Rr doya doya yüzmekk 🥺 5 aylık olduk ama hala tedirginim enfeksiyon kapatım siye giremiyorum girsem bile yüzemem dalış yapamam içimde kaldı 😂

Nubar_Rr bende yüz üstü yatmaya hasret kaldım ve şuan yan bile yatamıyorum 🥺

Nubar_Rr nerede tuvalete girerim hesabı yapmadan özgürce bi yerlere gitmeyi özledim 😁 arkadaşlarımla gece dışarı çıkmayı çooook özledim/sanırım uzunca bi süre daha bunu özlemeye devam edeceğim🙈😂 topuklu ayakkabı 👠 giyinmeyi çoook özledim..bi de ağlamadan duygusal bi şeyleri izleyebilmeyi özledim/ haber bile izleyemiyorum doğru dürüst ve şey istiyorum +13 +18 yaş için uygundur ibareleri gibi +hamilelerin izlemesine uygundur ibaresi getirilsin filmlere 😁

Pastırma, sucuk, sosis, ton balığı, içki, kahve, bitki çayları, cips, çikolata, noodle ve geçen eşim bana çiğköfte yemeği yasakladı 🥲 en büyük yaram o.. 😂😂 içinde koruyucu varmış ya en masumu o sanıyordum ben.. 🤓

Bebeyimi sagliqla kucagima alibda.yeniden spor yapib baklava yiģmaq istiyorum….###