Ntugba Gencay canım bende 30+1 de doğum yaptım 49 gün kaldı bebegim küvezde rabbim biran önce kavuştursun sağlıkla kaç kilo doğdu şuanda nasil
Gencay Gamze612 Ntugba Doğum kilosu 1650.dün biraz sıkıntılıydı😔😔 beslenmeyi kesmişlerdi,karnında şişme olmuş.kanınfa enfeksiyon çıkmış.ama bugün iyiydi çok şükür🙏🙏 benim güçlü mücadeleci kızım atlatacak bunları da🙏🙏
Gencay Cerenora Hatunnn aslında idrar yolu enfeksiyonu erken Doğuma tetiklermiş.böbrek taşı içinde bişey demedi.fakat idrar yolu erken Doğuma sebebiyet verebilirmiş😔😔
Gencay mucizemizibekliyoruzz bende 30 haftalık olarak görünüyor.eylül 1’de Doğum yaptım.daha ne zaman çıkacağı belli olmaz
Hatunnn Gencay cok gecmis olsunn rabbim tez vakittede kavustursun insallaj bn seyi anlamadim yani erken dogum olmasi bobrek tasiyla enfeksiyonla filan mi alakaliymisga farkedilmemis
eljid Gencay cnm bende 29 haftalık yaptım benmde öleydi çok sukur rabbime şimdi iyi ve emin ol sonradan brslrnince daha iyi oluo zamanla beslenmesini yüksekteler sindi kaç kilo cnm