Gencay Size daha öncede burdan yazmıştım bebeğimin durumunu ve şuanda 30 haftalık erken Doğum yaptım,Doğum hikayemi anlatacam.agustosun son haftası çok ağrım sızım vardı,hep böbrek taşı ve idrar yolu enfeksiyonu olarak düşündüm.ama dayanamayı 30 Ağustos’ta muayen günüm olmadan dokturma gittim.herşeyin normal olduğunu ve bebek büyüdüğü için ağrımm olduğunu söyledi.sadece israr yolundan da kaynaklandığını ve bunun normal olduğunu söyleyerek ilaca başladık.fakat ağrılar 1 hafta içinde geçmezse gel serum tedavisine başlayacağız dedi.antibiyotik ve fitili kullanmaya başladım.fakat ayrım çok daha kötü olmaya başladı.cuma günü okadar kötüyüm ki anlatamam.ağlıyorum resmen ağrıdan.akşam eşim işden geldi,durumum çok kötü ve dayanamayıp gece beni hastaneye götürdü.NST çekilde başta sancı var dediler.2.NSt’de yok dediler idrar yolundan kaynaklı diyerek serum takıldı gece 3:00 eve geldik.tabi ben agrıdan sancıdan uyuyamadım.sabah 5:00 lavaboya gittim,birden bişeyler gittiğini hissettim.baktım ki kan boşalmış peçeteye sildim kan geliyor.eşim uyanıktı eşimi çağırdım,tabi biz şok.ben Doğum başladı diyorum.eşim beni teselli ediyor 😬😬 telaşlanma,sakin ol.biraz yat dinlen dedi.ben ped kontrolü yapmaya başladım.baktım lavaboya gittikçe kanama arttı ve sancım fazlalaştı.bu arada sabah 6:00 oldu eşim uyudu.ben hastaneye gidicem ama uyanmıyor.9 yaşında oğlum var,oda gece bizimle hastaneydi ve biz kimseye söylemedik.sabah eşimi uyandıramadım🙈🙈 sadece dediği kimliğini al,uyanamamasının sebebi 3 gecedir Benimle birlikte o da uykusuz.neyse hastane eve yakın ve hastane personeliyim.ben yinede yürümedim 2 dolmuşla hastaneye vardım.ebe’ye abla kanamam başladı 1 saati geçti dedim.kadın şok oldu ve hemen alttan muayene etti.açılma var Doğum başlamış dedi doktora haber verdi ve NST’e çekmeye başladı.yarım saate doktor geldi.o da alttan muayene etti ve Doğum başlamış dedi😔😔 eşimi aradım,3 defa telefonla konuştuk,en o kadar uykulu ki en son konuşmamızda gelimmi dedi😂😂😂.bende sen bilirsin gel istersen dedim😂😂.aileme haber verdim.eşimden önce ailem daha uzak yerden geldi😂😂halbuki 1 gün önce de muayene gitmiştim.hemen başka hastaneden yenidoğan ayarlandı.benim çalıştığım hastane,benim bebeğin haftasına uygun değildi.bizde ayrılmamak içim Ambulansla hastaneye gittik,hazırlığım yapıldı acil Doğuma alındım.allah’tan ameliyathane ekibi hep tanıdık arkadaşlardı.doğum oldu ve bebeğimi tam göremeden küvezde koydular😔😔😭😭şuan 23 gün oldu ve Halen küveze de.ne zaman çıkaagı da belli değil.normal haftasını bekliyorız diyorlar😔😔😔
mucizemizibekliyoruzz Gencay sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Küvözde kalması sağlığına kavuşması için zaten ama 31. Hafta o kadarda erken değil aslında. Kuzenim 30. Haftada doğum yapmıştı 16 gün küvözde kalmıştı bebek
Gamze612 Gencay kasilmalri nasil anlamamislar ozel hastane miydi canim? İnsallah yavrun tez zamanda kuvezden ciksin.. ciger gelistirici igne yapmislr miydi?
Deletedmom15257 Gencay allah'ım onları bize bagislasin insallahhhhh😘çok.zor anlıyorum seni ama.gececk insallah bizde bebislerimizi alcaz kucağımıza 😍😘
Ntugba Gencay canım bende 30+1 de doğum yaptım 49 gün kaldı bebegim küvezde rabbim biran önce kavuştursun sağlıkla kaç kilo doğdu şuanda nasil
Gencay mucizemizibekliyoruzz bende 30 haftalık olarak görünüyor.eylül 1’de Doğum yaptım.daha ne zaman çıkacağı belli olmaz
Aminesultan Rabbim sifa versin canim saglikli bi sekilde bi an once kucagina almayi nasip etsin mevlâm bol bol dua et 😚
Gencay Gamze612 Doğum yaptıgım anda yapıldı,çok şükür etkisini faydasını gördü,tedaviye cevap vermişti
Gencay Gamze612 Ntugba Doğum kilosu 1650.dün biraz sıkıntılıydı😔😔 beslenmeyi kesmişlerdi,karnında şişme olmuş.kanınfa enfeksiyon çıkmış.ama bugün iyiydi çok şükür🙏🙏 benim güçlü mücadeleci kızım atlatacak bunları da🙏🙏
Cerenora Canım Allah'ım en kosa zamanda kavuştursun sizi. Ciğer geliştirici vurulmuş muydun daha önce? Bir de kaç gr doğdu. Benim de erken doğum riskim var çok endişeliyim çok soru sordum kusura bakma.
Gencay Cerenora hamileliğimde vurulmadı,Doğum anında vuruldu.1.650 gram doğdu.maşallah hareketli ve çok aglayarak doğdu🙏🙏🙏
Gencay Cerenora Hatunnn aslında idrar yolu enfeksiyonu erken Doğuma tetiklermiş.böbrek taşı içinde bişey demedi.fakat idrar yolu erken Doğuma sebebiyet verebilirmiş😔😔
Hatunnn Gencay cok gecmis olsunn rabbim tez vakittede kavustursun insallaj bn seyi anlamadim yani erken dogum olmasi bobrek tasiyla enfeksiyonla filan mi alakaliymisga farkedilmemis
eljid Gencay cnm bende 29 haftalık yaptım benmde öleydi çok sukur rabbime şimdi iyi ve emin ol sonradan brslrnince daha iyi oluo zamanla beslenmesini yüksekteler sindi kaç kilo cnm