mucizemizibekliyoruzz Gencay sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Küvözde kalması sağlığına kavuşması için zaten ama 31. Hafta o kadarda erken değil aslında. Kuzenim 30. Haftada doğum yapmıştı 16 gün küvözde kalmıştı bebek
Gencay mucizemizibekliyoruzz bende 30 haftalık olarak görünüyor.eylül 1’de Doğum yaptım.daha ne zaman çıkacağı belli olmaz
Aminesultan Rabbim sifa versin canim saglikli bi sekilde bi an once kucagina almayi nasip etsin mevlâm bol bol dua et 😚
Gamze612 Gencay kasilmalri nasil anlamamislar ozel hastane miydi canim? İnsallah yavrun tez zamanda kuvezden ciksin.. ciger gelistirici igne yapmislr miydi?
Gencay Gamze612 Doğum yaptıgım anda yapıldı,çok şükür etkisini faydasını gördü,tedaviye cevap vermişti
Gencay Gamze612 Ntugba Doğum kilosu 1650.dün biraz sıkıntılıydı😔😔 beslenmeyi kesmişlerdi,karnında şişme olmuş.kanınfa enfeksiyon çıkmış.ama bugün iyiydi çok şükür🙏🙏 benim güçlü mücadeleci kızım atlatacak bunları da🙏🙏
Deletedmom15257 Gencay allah'ım onları bize bagislasin insallahhhhh😘çok.zor anlıyorum seni ama.gececk insallah bizde bebislerimizi alcaz kucağımıza 😍😘
Cerenora Canım Allah'ım en kosa zamanda kavuştursun sizi. Ciğer geliştirici vurulmuş muydun daha önce? Bir de kaç gr doğdu. Benim de erken doğum riskim var çok endişeliyim çok soru sordum kusura bakma.
Gencay Cerenora hamileliğimde vurulmadı,Doğum anında vuruldu.1.650 gram doğdu.maşallah hareketli ve çok aglayarak doğdu🙏🙏🙏
Ntugba Gencay canım bende 30+1 de doğum yaptım 49 gün kaldı bebegim küvezde rabbim biran önce kavuştursun sağlıkla kaç kilo doğdu şuanda nasil
Gencay Cerenora Hatunnn aslında idrar yolu enfeksiyonu erken Doğuma tetiklermiş.böbrek taşı içinde bişey demedi.fakat idrar yolu erken Doğuma sebebiyet verebilirmiş😔😔
Hatunnn Gencay cok gecmis olsunn rabbim tez vakittede kavustursun insallaj bn seyi anlamadim yani erken dogum olmasi bobrek tasiyla enfeksiyonla filan mi alakaliymisga farkedilmemis
eljid Gencay cnm bende 29 haftalık yaptım benmde öleydi çok sukur rabbime şimdi iyi ve emin ol sonradan brslrnince daha iyi oluo zamanla beslenmesini yüksekteler sindi kaç kilo cnm