• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

Şuan 29. Haftamızdayız bundan 2 hafta önce kanamam oldu , ondan önceki hafta kuzenimin düğünü vardı halaya Bile girdim zıplaya zıplaya roman havaları oynadım hiç oturmadım nerdeyse doktorum bundan dolayı olabileceğini söyledi sonuç şimdi doğuma kadar yatış pişmanlığım tek bu oldu ve doğum sonuna kadarda bu olucak sanırım keşke hoplayıp zıplamasaydım şimdi eve tıkıldım ve hiç bi iş yapamıyorumm 😢

Elifderin34
    Ayenn öyle orası valla düzen yok , evine alışma süreci uzuyo , evindeki rahatlık hiçbir yer de yok . Bir iki nazik dille hayır dersen bnce onlar da anlarlar. İşte ben yemeğimi yaptım , bugün dışarda yicez , yada bir iki de eşin hayır derse tammdr bu iş anlarlar . Yani umarım 😅 benm tek korkum çocuk doğduktan sonra çağırmamalari veya hergun bizde olmamaları uğraşamam valla ,😅 eşime de söylüyorum açıkça ben napayım nasıl gelme diyeyim diyo . Gelip de edebiyle otursalae neyse , herşeye bir laf, bir kulp , bir eleştiri canımı sıkıyolar

Baharow ruhen hazır olmadığınız İçin Böyle düşünüyor olabilirsiniz. Bence artık biraz hazırlanmaya başlayın, sonra pişman olursunuz niye böyle düşündüm diye. Çünkü dünyanın en en en güzel şeyi o ilk buluşma anı ♥️

heavenplease ben de testi eşimin yanında yaptım gevenin 12sin de aynı anda öğrendik tabi keşke diyoeum o yokken yapsaydım da sürpriz olsaydı
    Bi de 3 haftalıkken eşimin doğum günüydü ama planlamamıştık o ay keşke test yapıp doğum gününde hediye olarak verseydim diyorum pişmanım o konuda

heavenplease Oğlumun cinsiyetini öğrendiğimiz an kamera kaydı da yapıyorduk. Bir kızım vardı ve gönlümden kızıma kız kardeş geçiyordu. Doktor oğlunuz olacak dediğinde buruk bir sesle “Yaaaa” demiştim. O saniye pişman oldum ama iş işten geçti. Oğlum 2,5 yaşında. Canım oğlum, bal oğlum. Tırnağını değişmem kimseye.

Ben şuan 7 haftalık hamileğim daha yeni öğrendik, kendimi çok pişman mutsuz depresyonda hissediyorum ve üzülüyorum planladıgımız bir gebelik değildi. Daha sonra düşünüyorduk hep. Bi anda hamile oldugumu öğrendim ve nedense çok mutsuzum bebeğim bunu hisseder diye de çok üzülüyorum

heavenplease bnde yeni evliyken ilişkide zorlandığım için kas gevşetici içmiştim hamile olduğumu bilmiyordm malesf

Merve3593 yaaa hissedebilir. Anne ne kadar mutlu stresten uzak pozitif olursa inanın ki bebeğe de yansıyor. Kendisi seçmiş demek ki, o sizi istemiş. Böyle düşünün ♥️

Elifderin34
            İşte yakın olduğu için daha sık cagiriyolar gidip gelme kolay . İnşallah bebislerimiz doğduğunda kurtuluruz bu sorundan 😕🌺 en büyük derdimiz bu olsun ya, hayirlisyla kucağımz alalım da bebislerimiz sıkma canını ❤️