SutlacimiYedimmiBen daha ucuzu nerede var ki canım
Ne kadar öderdiniz?
eslemsi nsl birşeydi
SutlacimiYedimmiBen yani gayet kaliteli düzgün bi şeyse mecbur veriyorsun. 100 liraya pantolon kalmadı herhalde
Melokrks aynen öyle canım toplasan dışarıda giymelik 3 pantolonum var bunuda beğenince aldım
heavenplease cotton bi pantolon
Deletedmom623737 2 ay oncesinde belkide 1 aydir pek hatırlamıyorum 180 tlydi bindirdikce bindiriyorlar üzerine fiyatı
Verasmommm tesekkr ederim gerçekten artık bir parça kıyafet almak bile zorlaştı
SutlacimiYedimmiBen 240₺ nedir ki artık gayet uygun ben düğün için elbiseye 1000₺ veriyorum 😑
esradgn123 tesekr edrim
incircekirdegi93 kaliteli bi kumaşı vardı cotton
SutlacimiYedimmiBen
kesinlikle öyle geçen 100 TL ye etek buldum çicekli bedavaya almış giibi sevindim kdfkd
Deletedmom623737 gerçekten artık “ne alrsam o kâr” kafasindayim
SutlacimiYedimmiBen hersey cok pahalı yeri geliyor dısarda bi yemeğe verıyoruz o parayı güle güle kullanın
SutlacimiYedimmiBen vermezdim herhalde
SutlacimiYedimmiBen
Kaç paraya alacağız ki ucuza ne kaldı mecbur verirdim 🥲🥲🥲
SutlacimiYedimmiBen 160 tl dedi almadım daha iyisini 100 tl aldım galiba veremezdim 😂
SutlacimiYedimmiBen verirdim. Max 250 diyorum ben zaten beğendiğim parcalar icin kaldiki siradan lcw ve ya de facto gibi yerlerde bile bi kot 150-190 arasiyken normal artik
Normalde veririm ama hamile pantolonuysa vermem 😀 Geçici bi dönem sonuçta pahalı şeyler almadım öyle. Ama senin maddi durumunla da alakalı. Bütçeni çok etkilemiyosa aklına bile gelmesin
SutlacimiYedimmiBen çok uygun bu zamana göre mecbur veriyoruz
SutlacimiYedimmiBen zaten beğenmediğimiz lc de bile en az 150 tl pantolon güzelse verirdim acımazdım sonuçta giyeceğim birşey 😊