SutlacimiYedimmiBen Kizlar bi pantolona 240 tl verirmiydiniz çok begendigim bi pantolonu bu fiyata almis bulundum
OzgeSyr_ SutlacimiYedimmiBen verilir canım niye verilmesin senın ekonomik durumuna bağlı sonucta yıllarca da giyeceksin oyle dusun :)
SutlacimiYedimmiBen OzgeSyr_ evet aldigimda net bi 3 sene idare ediyor beni vede beğendiğim için aldım
SutlacimiYedimmiBen alonee 2ay öncesine kadar aldığım pantolon 180 ylydi indirime girmesini bekledim olmadi baktim yükseldikçe yükseliyor sipariş verdim bnde
HamdiyeDmr SutlacimiYedimmiBen Eğer durumum el verse alırım çok beğendim zaten niye almayayım zaten artık 200 TL pantolon uygun gibi herşey o kadar pahalı ki
SutlacimiYedimmiBen Melokrks aynen öyle canım toplasan dışarıda giymelik 3 pantolonum var bunuda beğenince aldım
heavenplease SutlacimiYedimmiBen türüne bağlı. Gündelik kumaştan penye bir şey ise vermem ama keten, kot gibi iyi bir kumaş ise 240 da verilir 540 da. Ürünün o fiyatı hakettiğine göre değişir benim kriterim.
Deletedmom623737 SutlacimiYedimmiBen Bende ödedim geçen o fiyatın altında pantolon yok ki, zaten artık
SutlacimiYedimmiBen Deletedmom623737 2 ay oncesinde belkide 1 aydir pek hatırlamıyorum 180 tlydi bindirdikce bindiriyorlar üzerine fiyatı
Verasmommm SutlacimiYedimmiBen en ucuz pantolon zaten şu an 200 tl gereksiz bir harcama değil maalesef eskiden keyfimize göre bu fiyata en iyi markalardan 3-4 adet pantolon alabiliyorken şimdi ayda bir adet zor alabilyoruz sefanız olsun bu ülkede ancak bu şekilde olabiliyor güle güle giy :)
OzgeSyr_ SutlacimiYedimmiBen hersey cok pahalı yeri geliyor dısarda bi yemeğe verıyoruz o parayı güle güle kullanın
Mavisperi SutlacimiYedimmiBen bence pahalı değil hele de ihtiyacımsa ara sokakta ki tuhaf mağazalarda bile pahalı artık bence iyi