melikenehir SutlacimiYedimmiBen veririm daha ucuzu yok ki zaten ucuz bildiğimiz lc defacto gibi mağazalarda bile en uygunu 200den basliyo
iremsmrz22_ SutlacimiYedimmiBen benim aldığım pantolonlar şuan hep 400 tl. Ama rahat ⅔ sene giyiyorum
annesinin_beybisi SutlacimiYedimmiBen normalde vermem ama ben büyük bedenim ve 200 den aşağı suan büyük bedende pantalon yok bu yüzden 240 tl veririm ama eskiden olsa cok pahalı der almazdım
SutlacimiYedimmiBen annesinin_beybisi bnde büyük bedenim o yuzden fiyatlar biraz daha yükseliyor kaç bedensiniz
Deletedmom73711 400-500 verdiğim bile oluyordu hamilelikten önce, aldıklarım için pişman değilim aklım hala alamadıklarımda😂 Alışveriş yaptığım markaların indirimli pantolonları bile 200-300₺, artık 200₺ 20₺ değerinde pekte şaşırmamak lazım
Deletedmom21662 SutlacimiYedimmiBen İstanbul bağcılarda yeni mahalle yürüyüş yolu var orda bi mağaza kıyafetleri gayet hoş ve civar mağazalara göre uygun 🌸
Hil38 SutlacimiYedimmiBen şöyle de bişey var ucuz bişey bulmak şu sıralar imkansız desek yeridir. Hamilelikten önce bedenim xs du 21 tl ye hummel ın tişörtlerini aldığımı bilirim şimdi nerdeeee 🙄
annesinin_beybisi SutlacimiYedimmiBen 54 bedenim . evet büyük beden olunca fiyatlar neredeyse 2 katına çıkıyor
Irem88- SutlacimiYedimmiBen herşeyin fiyatı uçmuş canım eğer beğendiysem durumum varsa tabiki verilir bu fiyatlar artık normal oldu ne yazıkki tek parça kıyafet için
TeoMom Üşenmedim Kasım ayında Trendyol milladan aldığım 100 liralık pantolonlara baktım neredeyse 300 lira olmuşlar yakında 500 olurlar yazan fiyatı 3 e bölüp öyle düşünmek lazım
alitalia SutlacimiYedimmiBen fiyatı çok değilmiş ki. Gerçekten beğendiğim bir şey olunca alırım bende. Geçen bir elbise 900 takım 800 dü uyguna bir şey kalmadı ki mecburen alıyoruz
DefneErva SutlacimiYedimmiBen İmkanım varsa veririm. Yoksa daha uygununun peşine koşarım. İmkan meselesi
Birgul SutlacimiYedimmiBen o fiyattan aşa da bişey yok ki zaten olanda uzun ömürlü olmuyo yani elinizde paranızda versa verilir☺️