SutlacimiYedimmiBen verilir canım niye verilmesin senın ekonomik durumuna bağlı sonucta yıllarca da giyeceksin oyle dusun :)
Ne kadar öderdiniz?
SutlacimiYedimmiBen 240 a şuan bence gayet iyi fiyat olarak.
SutlacimiYedimmiBen
Eğer durumum el verse alırım çok beğendim zaten niye almayayım zaten artık 200 TL pantolon uygun gibi herşey o kadar pahalı ki
200 den aşağı pantolon veya bir şey mi kaldı ki 😂 gayet normal
SutlacimiYedimmiBen 240 gene iyi ben sordum 340 dedi
SutlacimiYedimmiBen ucuz bir şey kalmadı valla alsan bir dert almasan bir dert
SutlacimiYedimmiBen türüne bağlı. Gündelik kumaştan penye bir şey ise vermem ama keten, kot gibi iyi bir kumaş ise 240 da verilir 540 da. Ürünün o fiyatı hakettiğine göre değişir benim kriterim.
SutlacimiYedimmiBen 240 normal bir fiyat artık.
SutlacimiYedimmiBen
Bende ödedim geçen o fiyatın altında pantolon yok ki, zaten artık
SutlacimiYedimmiBen en ucuz pantolon zaten şu an 200 tl gereksiz bir harcama değil maalesef eskiden keyfimize göre bu fiyata en iyi markalardan 3-4 adet pantolon alabiliyorken şimdi ayda bir adet zor alabilyoruz sefanız olsun bu ülkede ancak bu şekilde olabiliyor güle güle giy :)
SutlacimiYedimmiBen Normal almışsın pahalı değil beğenmişsin de güle güle kullan
Minik_prenses bnde bu düşüncedeyim o yuzden aldim
Anonymousmom bnde beğendiğim icin aldım 😊
OzgeSyr_ evet aldigimda net bi 3 sene idare ediyor beni vede beğendiğim için aldım
SutlacimiYedimmiBen bence pahalı değil hele de ihtiyacımsa ara sokakta ki tuhaf mağazalarda bile pahalı artık bence iyi
alonee 2ay öncesine kadar aldığım pantolon 180 ylydi indirime girmesini bekledim olmadi baktim yükseldikçe yükseliyor sipariş verdim bnde
SutlacimiYedimmiBen daha ucuzu nerede var ki canım
eslemsi nsl birşeydi
SutlacimiYedimmiBen yani gayet kaliteli düzgün bi şeyse mecbur veriyorsun. 100 liraya pantolon kalmadı herhalde
Melokrks aynen öyle canım toplasan dışarıda giymelik 3 pantolonum var bunuda beğenince aldım