6 gün sonra

Faness gecen ay yapmıştım da bu ay yapmadım canım doktor takibi yaptım bu ay 5inde yumurta 21mm olmustu🙏🏻

haticenurrr servikal mukus ve vücut sıcaklığın nasıldı yumurta çatlayınca vücudunuz sıcaklıyor diyor bazıları benim oldu o gün ve önceleri değerlendirdim daha da değerlendirmedim olmuşmudur acaba ve servikal mukusta gelmişti baya o günde değerlendirmiştim

Benimennembirmelek benim öyle azıcık krem gibi beyaz akıntı iç çamaşırıma gelmiş sol kasığımde bişeyler oluyor Zaten kaç gündür özellikle yürüdükçe bacağıma doğru hafif ağrılar var

Faness olmustur tabii yumurtlamadan 3 gün öncesi ile bile hamile kalan cok var canım, spermler daha uzun süre yasayabildigi icin illa yumurta ile denk gelmistir için rahat olsun🥰🙏🏻

Faness kasık agrısı ara ara var ama öyle cok yogun degil yarın adet günüm. göğüslerimde de bir belirti yok sende peki

haticenurrr yarın adet gününse bugün testte çıkar 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetten 4 gün önce normal kadet testte çıkmıştı beta değerimde 22 ydi yani

Faness evet ama gecen ay 2 gün önce test yaptım pozitif cıktı sonra 2 gün gecince kan verdim kanda çıkmadı 2 sonrada adet oldum :( o yüzden testlerede güvenim kalmadı almadım bu ay. doktor kimyasal olabilir dedi cunku o testler cok hassas vs dedi. simdide annemlerdeyim köydeyim gidip test alamıyorum yarın alıcam insallah adet gecikmesini bekliycem biraz. ovülasyon testiyle öğrenenler vardı burda elimde ondan vardı denedim koyu cıktı ama bilmiyorum