yumurtlamadan 7 gün geçti arkadaslar beyaz kremsi akıntı az az geliyor böyle bir belirti yasayan var mı?
beyaz akıntı
haticenurrr bende öyleyim şuan inşallah hamileyizdir :(
haticenurrr ovulasyon testi yapıyor musun
Faness gecen ay yapmıştım da bu ay yapmadım canım doktor takibi yaptım bu ay 5inde yumurta 21mm olmustu🙏🏻
Faness insallah yaa 🥰🥰🥰🥰
haticenurrr bildiğimiz sakız rengi gibi beyaz mi cnm slime gibi bı kıvamda mı
haticenurrr servikal mukus ve vücut sıcaklığın nasıldı yumurta çatlayınca vücudunuz sıcaklıyor diyor bazıları benim oldu o gün ve önceleri değerlendirdim daha da değerlendirmedim olmuşmudur acaba ve servikal mukusta gelmişti baya o günde değerlendirmiştim
Benimennembirmelek benim öyle azıcık krem gibi beyaz akıntı iç çamaşırıma gelmiş sol kasığımde bişeyler oluyor Zaten kaç gündür özellikle yürüdükçe bacağıma doğru hafif ağrılar var
Faness olmustur tabii yumurtlamadan 3 gün öncesi ile bile hamile kalan cok var canım, spermler daha uzun süre yasayabildigi icin illa yumurta ile denk gelmistir için rahat olsun🥰🙏🏻
haticenurrr inşallah ya 🥹🌹
Benimennembirmelek aynen sakız gibi beyaz ama sonrasında o akıntı degisti seffaf yumurta akı gibi oldu simdide yine beyaz ama cok az
haticenurrr göğüslerinde ağrı varmı veya kasık ağrısı
Faness kasık agrısı ara ara var ama öyle cok yogun degil yarın adet günüm. göğüslerimde de bir belirti yok sende peki
haticenurrr yumurtlamadan beri hafif bişeyler var ama anlayamıyorumm
Faness kaç gün kaldı senin adete
haticenurrr 10 11 gün :(
haticenurrr yarın adet gününse bugün testte çıkar 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetten 4 gün önce normal kadet testte çıkmıştı beta değerimde 22 ydi yani
Faness evet ama gecen ay 2 gün önce test yaptım pozitif cıktı sonra 2 gün gecince kan verdim kanda çıkmadı 2 sonrada adet oldum :( o yüzden testlerede güvenim kalmadı almadım bu ay. doktor kimyasal olabilir dedi cunku o testler cok hassas vs dedi. simdide annemlerdeyim köydeyim gidip test alamıyorum yarın alıcam insallah adet gecikmesini bekliycem biraz. ovülasyon testiyle öğrenenler vardı burda elimde ondan vardı denedim koyu cıktı ama bilmiyorum
Faness valla daha varmıs kuzum beklemekte cehennem yeminle 🙈🙈
haticenurrr cnm benimki aynı sakız gibiydi rengi Dr öyle ama biraz yeşili veya sarıyı andırıyodu onu tam anlayamadım ama hamilelik belirtisiydi