Ankara sami ulus turgut özal kadın doğumda dogum yapan var mı?
Takipli hastası olmayinca doguma alıyorlar mi bilginiz varmı arkadaşlar
Merve198i88 eğer takibin hep o hastanede yapıldıysa alıyorlar canım.
Maviss ben beştepe yerleşkesinde olan binasına gidiyorum canım. O yüzden orda olan doktorları tercih ediyorum mecburen. Haftaya kontrolüm var. Ondan sonra bizde 2 hafta da bir gideriz sanırım.
Kızlar sancıyı tek başımıza mı çekiyoruz? Nasıl oluyor? Yoksa odada ailemizle bekleyebiliyor muyuz?
Maviss 30 a girdim canım
Maviss hayırlısı olsun inşallah
Maviss hastaneyi gezdim demişsiniz yukarıda. Odalar falan nasıl acaba. Tek kişilik mi. Refakatçi için bişey söylediler mi.
06minik17 evet canım odalar tek ama 4 oda iki kişilik canım hijyen çok iyi ve temiz extra doktorlar hemşireler çok iyi ameliyat odası bile tek kişilik ve bebeğini senin gozunun önünde oluyor hep sancı odası travma odası doğum odaları da tek extra en üst kattaki odaların misafir odaları da var her oda da TV var tabi inşallah normal doğum yaparım da 24 saat sonra evimizde oluruz sezeryanlar _2 de doğum haneleri 48 saat kalıyorlardı onlarda
Maviss sancı odasında yanımıza birini isteyebilir miyiz acaba.
Maviss muaynem orda olmasada sadece dogum zamanın geldiğinde mesela sancin yani oraya gitsem alırlar mı ki kontrollerin başka yerde olsa da ayrıca bazı hastaneler suni sanci vermeyip açılmayı bkliyormuş mesela 5 cm açıldı 10 olması gerek sanci veriyolar ya ha onu yapmayıp bekliyorlarmış burda da var mı ki öyle birşey?