Sarnes canım bende il dgiisiikliginden geldim Ankara'ya tayin durumundan. İlk randevumu Tuncay kucukozkana aldım ama onun yerine hep asistanları bakiyodu. Girdim kapıdan bana ilk dediği şey şuydu asistanın : doğum zamani geldiğinde yatak yoksa başka hastaneye yonlendiririz böyle bı durumda önceliğimiz ilk haftadan beri bizi tercih eden hastalardır dedi yani düşünebiliyor musun ben doğum anı gidicem ama o tek yatak kaldıysa onu ilk hastama veririm diyo öncelik tanirim diyo şok oldum bide dedim yani keyfi şuan gelmedim size tayin durumundan mecbur kaldım hastane değiştirmeye yok yine aynı devam etti ısrarla.cok istersen sandalyede dogurturuz dedi😑🤬🤦🤷sanki özel hastane devletin Hastanesi'nde sen kimi ayiriyosunki zaten bilmediğim şehir vs şuan 27 haftaligim. Yeni randevu alırken Tuncay beyin 1 ay başka bölümde görevli olduğunu söylediler mecbur başka dogumcuya yönlendirdiler bundan sonra o doktora gidicem sıkıldım sürekli degismekten doktoru😪adı nusretti sanırım yaşlı bı doktor kilolu biraz ismini tam bilen varsa yazabilir mi randevu için isim bilgisi lazım bana kızlar uzun oldu k.bakmayin🙏
    06minik17

06minik17 o an kim nöbetçi ise o doktor doğumu yaptırıyor canım elif hoca senin doktorun kimben memnunum doktorumdan ya sen
      Maviss bende elif ve özlem hanıma gidiyorum. Hangisi denk gelirse. Kontrol haftalarında bazen olamayabiliyorlar. Ama genel anlamda gittiğim diğer doktorlarda iyi ilgileniyor. Bi sıkıntı olmadı hiç
        06minik17 evet aylık bı orda bı burda nereye gıderse oraya gıdıyorum cok memnun oldugum ıcın bıde farklı doktor olmaması ıcın
        Takipli hastası olmayinca doguma alıyorlar mi bilginiz varmı arkadaşlar
          06minik17 bu hafta kimseye randevu bulamadım ya olmadı semt polikliniği ne gitcem Sami ulusun eve yakın zaten
          06minik17 artık hafta da. Bir gitcem oyuzden doktorumuz bulamıyorum randevude
          Maviss ben beştepe yerleşkesinde olan binasına gidiyorum canım. O yüzden orda olan doktorları tercih ediyorum mecburen. Haftaya kontrolüm var. Ondan sonra bizde 2 hafta da bir gideriz sanırım.
            Kızlar sancıyı tek başımıza mı çekiyoruz? Nasıl oluyor? Yoksa odada ailemizle bekleyebiliyor muyuz?
              Maviss hastaneyi gezdim demişsiniz yukarıda. Odalar falan nasıl acaba. Tek kişilik mi. Refakatçi için bişey söylediler mi.
                06minik17 evet canım odalar tek ama 4 oda iki kişilik canım hijyen çok iyi ve temiz extra doktorlar hemşireler çok iyi ameliyat odası bile tek kişilik ve bebeğini senin gozunun önünde oluyor hep sancı odası travma odası doğum odaları da tek extra en üst kattaki odaların misafir odaları da var her oda da TV var tabi inşallah normal doğum yaparım da 24 saat sonra evimizde oluruz sezeryanlar _2 de doğum haneleri 48 saat kalıyorlardı onlarda