Ankara sami ulus turgut özal kadın doğumda dogum yapan var mı?
14 gün sonra
Maviss bende o hastaneye gidiyorum. 30 haftalık hamileyim. İlk bebeğim. İnşallah hepimiz için kolay bi doğum olur. Doktorunuz kim acaba. Kontrol eden doktor mı giriyor doğuma yoksa nöbetçi kimse omu
canım bende düzenli olarak gidiyorum ilk gebeliğim insallah bende orda doğum yapacağım bencede gayet güzel
nedensiz doktorunuz kim
Tek kötü yanı yatak sayısı az. Doğum zamanı geldiğinde şanssızsanız başka hastanelere de gönderebiliyorlar maalesef.
LyliaMom hadi ya. Başka yerde doğum yapacaksak oraya gitmenin mantığı neymiş o zaman. Bana en cazip gelen refakatçi alıyor olmaları. Yoksa hastane olduktan sonra heryerde doğum yapılır
Sarnes canım bende il dgiisiikliginden geldim Ankara'ya tayin durumundan. İlk randevumu Tuncay kucukozkana aldım ama onun yerine hep asistanları bakiyodu. Girdim kapıdan bana ilk dediği şey şuydu asistanın : doğum zamani geldiğinde yatak yoksa başka hastaneye yonlendiririz böyle bı durumda önceliğimiz ilk haftadan beri bizi tercih eden hastalardır dedi yani düşünebiliyor musun ben doğum anı gidicem ama o tek yatak kaldıysa onu ilk hastama veririm diyo öncelik tanirim diyo şok oldum bide dedim yani keyfi şuan gelmedim size tayin durumundan mecbur kaldım hastane değiştirmeye yok yine aynı devam etti ısrarla.cok istersen sandalyede dogurturuz dedi😑🤬🤦🤷sanki özel hastane devletin Hastanesi'nde sen kimi ayiriyosunki zaten bilmediğim şehir vs şuan 27 haftaligim. Yeni randevu alırken Tuncay beyin 1 ay başka bölümde görevli olduğunu söylediler mecbur başka dogumcuya yönlendirdiler bundan sonra o doktora gidicem sıkıldım sürekli degismekten doktoru😪adı nusretti sanırım yaşlı bı doktor kilolu biraz ismini tam bilen varsa yazabilir mi randevu için isim bilgisi lazım bana kızlar uzun oldu k.bakmayin🙏
Maviss bende elif ve özlem hanıma gidiyorum. Hangisi denk gelirse. Kontrol haftalarında bazen olamayabiliyorlar. Ama genel anlamda gittiğim diğer doktorlarda iyi ilgileniyor. Bi sıkıntı olmadı hiç
nedensiz Hilmi Yıldırım beştepe yerleşkesinde olmuyor ama hiç. Genelde ana bina da sanırım.
Takipli hastası olmayinca doguma alıyorlar mi bilginiz varmı arkadaşlar
Merve198i88 eğer takibin hep o hastanede yapıldıysa alıyorlar canım.
Maviss ben beştepe yerleşkesinde olan binasına gidiyorum canım. O yüzden orda olan doktorları tercih ediyorum mecburen. Haftaya kontrolüm var. Ondan sonra bizde 2 hafta da bir gideriz sanırım.
Kızlar sancıyı tek başımıza mı çekiyoruz? Nasıl oluyor? Yoksa odada ailemizle bekleyebiliyor muyuz?