Kızlar sancıyı tek başımıza mı çekiyoruz? Nasıl oluyor? Yoksa odada ailemizle bekleyebiliyor muyuz?
    Maviss hastaneyi gezdim demişsiniz yukarıda. Odalar falan nasıl acaba. Tek kişilik mi. Refakatçi için bişey söylediler mi.
      06minik17 evet canım odalar tek ama 4 oda iki kişilik canım hijyen çok iyi ve temiz extra doktorlar hemşireler çok iyi ameliyat odası bile tek kişilik ve bebeğini senin gozunun önünde oluyor hep sancı odası travma odası doğum odaları da tek extra en üst kattaki odaların misafir odaları da var her oda da TV var tabi inşallah normal doğum yaparım da 24 saat sonra evimizde oluruz sezeryanlar _2 de doğum haneleri 48 saat kalıyorlardı onlarda
        06minik17 yanına refakatçi alıyorsun ama bayan canım anneni alırsın olmadı
        Maviss muaynem orda olmasada sadece dogum zamanın geldiğinde mesela sancin yani oraya gitsem alırlar mı ki kontrollerin başka yerde olsa da ayrıca bazı hastaneler suni sanci vermeyip açılmayı bkliyormuş mesela 5 cm açıldı 10 olması gerek sanci veriyolar ya ha onu yapmayıp bekliyorlarmış burda da var mı ki öyle birşey?
          Sarnes ben özel hastaneye gidiyorum bugün oraya sadece baktırmak için gittim lanet ettim çıktım bu kadar umursamazlık olamaz ultrassno bile girmek için dil döktüm 1 saat sonra girdim 5 dakika oda hiç tavsiye etmem
          Maviss ve aynen nöbette

LyliaMom aa bak bu olmadı o halde napiyim hastane hastane gezeyim mmi ne saçma bir de kaynanam gille yaşıyorum onlar götürür beni büyük ihtimal laf ederler alınmama olasıcı varsa getirdin buraya alması da da ne yapıcaz ta oraya şuraya mi gorcez diye dogum öncesi stres..
            Kubish Girdim kapıdan bana ilk dediği şey şuydu asistanın : doğum zamani geldiğinde yatak yoksa başka hastaneye yonlendiririz böyle bı durumda önceliğimiz ilk haftadan beri bizi tercih eden hastalardır dedi yani düşünebiliyor musun ben doğum anı gidicem ama o tek yatak kaldıysa onu ilk hastama veririm diyo öncelik tanirim diyo şok oldum bide dedim yani keyfi şuan gelmedim size tayin durumundan mecbur kaldım hastane değiştirmeye yok yine aynı devam etti ısrarla.cok istersen sandalyede dogurturuz dedi😑🤬
            Yok artık.. yuh ne saçma ne ayıp yazık değil mi o sancıca eziyet resmen..
            Sarnes bende düşünüyorum çünkü alternatif hastane bakıyorum kendime sorun olursa diye yer kalmazsa ama öncelikli hastayım çünkü baştan beri gittiğim yer
            bir yıl sonra

Sarnes Merhaba doktorumdan çok memnunum. Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu kibar ve beyefendi. Doçent olduğu için de düz uzmanlardan daha çok yol gösteriyor. Muayeneden çıkmadan herşeyi yapıyor, hastanenin yoğunluğuna girmeden nezih bir ortamda hizmet veriyor. Her zaman da ulaşabiliyorum.