nisanisa bitmiştir bebek battaniyesi geleli baya oldu çünkü . İnşallah bulursunuz
    Bilge35 yeni gitmiştim zaten bakmaya hatta ertesi günde gittim duruyodu
    Ayb ben geçenlerde şikayetvar.com’a yazdım, aynı sorunu ben de yaşadım
    nisanisa 25 tl olması lazım. Ben aldım annemle izmirdeyiz. 3 çeşit aldım düz beyaz pembe yıldız desenli ve koyunlu şirin bi desenli . Yumusacık harika çok kaliteli. Asla hazırlar böyle değil .
      E bebekte babyjem 5 li banyo seti 74 tl ben siparis verdim
        Sevibebenin reflü yatağını tavsiyeleriniz üzerine bende aldım arkadaşlar. Aslında dışarıda gezip almak daha mantıklı. Ben kiraz çekirdeklisini 75 liraya aldım. İnternette 100 den aşağı değil galiba
          behrem joker de bebek arabalarında indirim var özellikle Mima bebek arabalarında ki indirim çok iyi 👍
          CCloud tam bir rezillik ti orası hiç bir şekilde %80 indirim göremedim ben kıyafetlerde ortaya koyulmuşlar güya indirimliydi onlarda sonuçta 3 5 parça bişey en uygun zıbın 10 tl kısa kolluydu 😂 e bebek bin basardı yani
          Bugünkü babymall açılışına gitmeye çalıştım ama girişi izdiham gibiydi çok kalabalıktı en az 1 saat araba kuyruğu beklemek gerekirdi bende çıkanların eline baktım çoğu insan boş çıkıyordu girmekten vazgeçtim şuan iyikide vazgeçmişim diyorum akıl karı değil resmen
          Kızlar prima her ay üye olan beş anneden birine 1yıllık ücretsiz bebek bezi veriyormuş gerçekten veriyorlarmı ilginç geldi bana