Aksa_korkmaz Civil de zıbınlar çok uygun 5.90 ve 6.90 dn başlıyor. Lwc de hamile pijamları 45 tlden başlıyor. Ben aldım her ikisinden de memnunum kızlar
mmhanBakrGlbahar Deletedmom342 baby2go aldım ben de kullanmadık henüz ama o kadar baktım internetten falan ama en çok o hoşuma gitti. 8109 kodlu olanı aldık biz. Bi bak derim en uygununu bulmak için sayfalara bakarak almıştık.
Balarisi_ Deryaresul evet çok güzel geldi çok beğendim ben kesinlikle güvenilir bir firma tavsiye ederim herkese
mrymdnr nisanisa Farklı yerlerden aldık yorgancıda gördük o ne işe yaradığını bilmediği için 10 tl den veriyordu elindekini bitirmek için 😀
mrymdnr A101 e 18 Ekimde gelecek olan yatak nasıl acaba fiyatı çok uygun ben 6 ay kadar kullanmalık bişey arıyorum
Kubdenya mrymdnr civil de hamak gbi beşikler var onlardan alabilirsin 120 civarı ya da ufak beşikler var onlara bakabilrsin
Es5ra A101 e 18 ekimde küvet seti,anne bakım çantası,bebek karyolası, bebek pjaması filan gelicekmiş ve daha bebekle ilgili bi sürü şey var yazamadığım bilginiz olsun.altta linkini atıyorum incelemek isteyen olursa. http://www.aktuel-katalogu.com/a101-18-ekim-2018-aktuel-katalogu.html