aslihan1 Bugünkü babymall açılışına gitmeye çalıştım ama girişi izdiham gibiydi çok kalabalıktı en az 1 saat araba kuyruğu beklemek gerekirdi bende çıkanların eline baktım çoğu insan boş çıkıyordu girmekten vazgeçtim şuan iyikide vazgeçmişim diyorum akıl karı değil resmen
Annesininkuzusu1 Kızlar prima her ay üye olan beş anneden birine 1yıllık ücretsiz bebek bezi veriyormuş gerçekten veriyorlarmı ilginç geldi bana
SemraSnmezTuru mrymdnr kenarlarını nasıl tığladınız acaba. Bende kumaşcıdan aldım da terziye götürmeyi düşünüyordum 🤔
nisanisa Bilge35 fiyatı da iyi aslında dediğin gibi oluyosa ben e bebekten ağız mendili aldım ama yumuşak değil ya beklediğim gibi çıkmadı
Bilge35 nisanisa yıkanınca hazırların ağzı gözü dağılıyor 😀😀 hepsi aynımı bilmiyorum ama benim gördüklerim öyle. Özellikle lsw ve English Homa dakiler
nisanisa glsmkll çeşidini bilmiyorum artık öyle alışveriş yaparken onu da almıştım pek hoşuma gitmedi gerçi daha hiç yıkamadim
Minaveannesi Kızlar bebek odası için kapı süsü yapıyorum ilgilenen olursa instagram hesabım dm den ulasabilirsiniz HSöztürk
Hildambxl Esomami ben bu sıteden ıkı kere sıparıs verdım hıc haber yoktu uç gun sonra ürün YÖK dedıler guvenılır bır sıte degıl ınanın
Esomami Hildambxl ben verdim siparis ve aradim kargoya verildimi die geri donuste yapildi urunum sorunsuz elime ulasti :) 1 ay olmadi vereli memnun kaldm
Hildambxl Aliceindunyasi bende kasımda 20de Doğum yapıcam aynı beden aldım büyük olması ıyı 0-3ay tulumlara çoçuğun kolları gırmıyo kızımdan bılıyorum kısı çıkartır bu tulumlar
Selvethasanberkege behrem çivili.com sitesini takip etmenizi öneririm kaliteli ürünler a dan z ye uygun fiyata kapıda ödeme si var
Kkync Kanaviçe hastane çıkışı isteyenler bu profilde 99 tl ye satılıyor haftasonuna özel https://www.instagram.com/p/BokUwTuAVna/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=gqmsnqlzzgv2