benimmdunyamm Anladım bende de hiç sorun yoktu ilk defa bugün böyle oldu masum beye gittim bende. İnşallah temiz sonuç alırım bende

Peelinn Öyle yapmaya çalışıyorum bebek zaten çok üzüldü etkilendi bugün kendime gelmeye çalışıyorum onun için. İnşallah güzel sonuçlar alırım

Zorlusurec Doktor gayet iyiydi sorun olmaz bebeğe emin ol dedi zaten şuan kendimi zerre kadar düşünmüyorum. 15 gün çok uzun ben sordum doktora ne yaparsan yap beklersin dedi 15 gün verdi ilk önce bayramdan sonra dedi sonra 15 gün sonra çıkar sonuç dedi. Ben bu 15 günğ nasıl geçiririm. Herkes sizin gibi 2 gün sonra ön sonuçları aldım diyor ama bana doktor ön sonuç falan bahsetmedi hiç

Sedaaa95 İstanbul da bi devlet hastanesine yaptırdım belki burada ki yoğunluktan dolayı bilemıcem. Ön sonuç ra çıkmadı direkt tamamı çıktı 40 gün de

Dyg11 İnşallah benimde öyle uzun sürmez ama doktor 15 gün dedi bana 40 gün fazla geldi

benimmdunyamm Ya ne bileyim bugüne kadar her şey iyiydi sadece böbrekte ufak bir genişleme var dendi bugünde böbrektw genişleme yok ense kalınlığı 7 dendi sordum başka bir şey var mı diye hayır burnu falan her şeyi gayet iyi sadece ense kalınlığı böyle bu da çok değil ama bence yaptır test dedi doktor. Bende o yüzden yaptım

Sedaaa95 hayırlı güzel haberler alın inşallah 🤲🏻🤲🏻 Hayırla sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi🤲🏻🤲🏻

Nrbnn Amin inşallah dua edin benim için lütfen. Allahkm hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sedaaa95 ben fetal dnayi 20 gün bekledim sizi ckk iyi anliyorum. Tek yapacağınız bu süreçte bol bol dua . Ağlayıp stres yapmayın bebek etkileniyor çünkü. Uykusuz gecelerinz olqcak ne desem boş yani annelik bambaşka çünkü. Size iyi gelen insanlarla vakit geçirin ins tez zmanda güzel sonuclanir

Sedaaa95 Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah🤲🏻🤲🏻 Dua edelim hep birlikte 🤲🏻🤲🏻 Ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum. İkili test çok duyarlı, aksi bir durum olsa oradada karşınıza çıkardı. Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsunuz canım?

Zorlusurec İnşallah 15 güne kalmaz öğrenirim. Sonuç iyi gelsinde her şeye razıyım ben gerçekten. Şuan dediğiniz gibi sadece dua ediyorum

Nrbnn 2lide detaylıda hep iyi dendi ilk defa bugün böyle dendi zaten ve doktor bugün eşime %85 temiz gelir sonuç ama yapalım yoksa annemiz doğuran kafar rahat etmez yapalım rahat etsin demiş. Mersindeyim

Sedaaa95 ben de yaptırdım sizin gibi amniyosentez sizi çok iyi anlıyorum erken sonuç temiz çıktı çok şükür ayrıntılı r sonuç için beklemedeyiz biz de. İnsanları amniyosentez konusunda çok fazla korkutuyorlar gruplarda. Ben hiç bebeğin ve benim zarar girecegini düşünmedim yaptirirken. Kolay bir işlem öyle abartildigi gibi değil. Hemen bı gün sonrasinda da normal şekilde devam ettim günlük rutinime.

Maliefem isterseniz bi düşünün hamile bi kadinin stres wltina girmesi ne demek??? Erken dogum riski olu dogum riski daha neler neler?? Bu cocuk hastaysa eger ki Allah kourusun insallah boyle bisi yoktur, o zaman bisi degismicekse test yaptirmanin bi anlamı yok dedim. Tabi sizin belli ki akliniz havada anlamamış olmaniz cok cok normal. Allah aşkına muhattap olmayin hadi.

MorKelebek54 ben mi düşünemiyorum 4.gebeligim 3 gebeligimde down sendromlu dediler 248/1 oran yüksektu baya doktorum bile bana aldir derken ben o testi aldırmak için değil bireyleri öğrenmek için yaptırdığımız söylediğimi sustu🤷‍♀️