Dyg11 İnşallah benimde öyle uzun sürmez ama doktor 15 gün dedi bana 40 gün fazla geldi

benimmdunyamm Ya ne bileyim bugüne kadar her şey iyiydi sadece böbrekte ufak bir genişleme var dendi bugünde böbrektw genişleme yok ense kalınlığı 7 dendi sordum başka bir şey var mı diye hayır burnu falan her şeyi gayet iyi sadece ense kalınlığı böyle bu da çok değil ama bence yaptır test dedi doktor. Bende o yüzden yaptım

Sedaaa95 hayırlı güzel haberler alın inşallah 🤲🏻🤲🏻 Hayırla sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi🤲🏻🤲🏻

Nrbnn Amin inşallah dua edin benim için lütfen. Allahkm hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sedaaa95 ben fetal dnayi 20 gün bekledim sizi ckk iyi anliyorum. Tek yapacağınız bu süreçte bol bol dua . Ağlayıp stres yapmayın bebek etkileniyor çünkü. Uykusuz gecelerinz olqcak ne desem boş yani annelik bambaşka çünkü. Size iyi gelen insanlarla vakit geçirin ins tez zmanda güzel sonuclanir

Sedaaa95 Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah🤲🏻🤲🏻 Dua edelim hep birlikte 🤲🏻🤲🏻 Ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum. İkili test çok duyarlı, aksi bir durum olsa oradada karşınıza çıkardı. Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsunuz canım?

Zorlusurec İnşallah 15 güne kalmaz öğrenirim. Sonuç iyi gelsinde her şeye razıyım ben gerçekten. Şuan dediğiniz gibi sadece dua ediyorum

Nrbnn 2lide detaylıda hep iyi dendi ilk defa bugün böyle dendi zaten ve doktor bugün eşime %85 temiz gelir sonuç ama yapalım yoksa annemiz doğuran kafar rahat etmez yapalım rahat etsin demiş. Mersindeyim

Sedaaa95 ben de yaptırdım sizin gibi amniyosentez sizi çok iyi anlıyorum erken sonuç temiz çıktı çok şükür ayrıntılı r sonuç için beklemedeyiz biz de. İnsanları amniyosentez konusunda çok fazla korkutuyorlar gruplarda. Ben hiç bebeğin ve benim zarar girecegini düşünmedim yaptirirken. Kolay bir işlem öyle abartildigi gibi değil. Hemen bı gün sonrasinda da normal şekilde devam ettim günlük rutinime.

Maliefem isterseniz bi düşünün hamile bi kadinin stres wltina girmesi ne demek??? Erken dogum riski olu dogum riski daha neler neler?? Bu cocuk hastaysa eger ki Allah kourusun insallah boyle bisi yoktur, o zaman bisi degismicekse test yaptirmanin bi anlamı yok dedim. Tabi sizin belli ki akliniz havada anlamamış olmaniz cok cok normal. Allah aşkına muhattap olmayin hadi.

MorKelebek54 ben mi düşünemiyorum 4.gebeligim 3 gebeligimde down sendromlu dediler 248/1 oran yüksektu baya doktorum bile bana aldir derken ben o testi aldırmak için değil bireyleri öğrenmek için yaptırdığımız söylediğimi sustu🤷‍♀️

Maliefem tamam yol cizmek icin mantikli ama sonuçlar sadece iyi degil kotu de çıkabiliyor hatirlarsan. Senin cok sukur iyi cikmis baska birinin kotu de çıkabilir. Kotu cikma ihtimaline karsi zaten söyledim strese girmemek icin diye. Herkez sizin gibi degil sizin sonuçlarınız iyi cikti diye herkezin de iyi cikmayabilir👍👍👍

16 gün sonra
                  7 gün sonra

DeryaCan01 Mesajı yeni gördüm bencede o kadar korkulacak bir işlem değil. Allaha şükür bizimde temiz çıktı sonuçlar

canlarim1922 merhaba yeni gördüm evet çıktı doktor sonuçlar için normal herhangi bir sorun yok temiz dedi çok şükür