• Doğum
  • Doğumdan çok korkuyorum

ilk dogumum biraz travma olduğu için sanırım şuan çok korkuyorum panik atak hastası yaptım resmen kendimi. Nasıl doğurucam bu çocuğu bilmiyorum her türlü doğumdan korkuyorum. Doktorum alttan muayene etmem lazım dedi bende film koptu resmen bian önce odadan çıkmak istedim. Ne yapicam ben nasıl sakinligimi koruyacağım bilmiyorum. Yardım.edin bisey söyleyin aşırı korkuyorum. Daha önce normal doğum yapmış olmama rağmen böyleyim.

kuzeymomsss, başlığı Doğumdan çok korkuyorum olarak değiştirdi.

Btlkhrmnozz Bende düşünmüyor değilim nasıl ikincam becerebilcem mi falan aklımda bir sürü soru var dha şimdiden birde benim ilki sezeryan olmuştu bunu normal deniyeceğim doktorum 32.haftadan sonra yapmanın isticem hareketler olcak dedi ama bakalım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin

Btlkhrmnozz sadece Allah’a güven canim benim hiç bisey olmaz Allahin izniyle. Diş ağrısı çekmek veya elini kesmek onun can acısı bile kolay değil. Ama doğum öyle bir mucizeki bir iki gün sonra yaşadığın her şeyi unutuyorsun. Ki burdaki hassas doğum hikayeleri herkesin başına gelmiyor. Nadiren yaşayan şeyler bunlar. Yapilmayacak bir şey olsa Allah böyle bir şey yaratmazdi sonucta. Tabiat doğum üzerine kurulu. Kaldı ki herkesin aciya dayanıklılığı farklidir. Kimi cok zor olduğunu sanar kimininki daha rahat geçer. Kalbini ferah tut ve dua et 🌿

Mucizem0921 kişiden kişiye göre değişiyor sanırım korkutmak istemem. Çünkü ilk alttan muayenemdi kendimi korkup kastım biraz sanırım o yüzden oldu

ElmasAksoy1 Canini yakmışlar ama baya belli benim daha olmadi ama bilmiyorum bütün elli giriyomu muane eden kişinin

Ben bu yüzden ikinci çocuğu bile düşünmüyorum 🥺 hayatımın en büyük travmasıydı. Annelik bu yüzden çok kutsal değil mi zaten.. ama ikinci çocuk kolay doğuyormuş herkes öyle söylüyor. Annem bile ikinci çocuğu bu yüzden yapmamış. Parası olan sezaryen yaptırıyor işte .

Mucizem0921 kendinizi rahat birakmayinca çok zor geciyormus sakın relax bebeğinizi dusunup o an başka bir şey düşünün diyorlar gözünüzde buyutursenix o da büyür

Btlkhrmnozz canım benimde ilk doğumum çok zordu.
            şimdi daha rahatım
            100 soruda doğal doğum
            Hypnobirthing mongan yöntemi var.
            bunlar kitap isimleri
            özellikle 100 soruda doğal doğum beni çok rahatlattı. aslında hasta hakkı ve mahremiyetini öğreniyorsunuz .
            okuyun rahatlarsınız belki. bana iyi gelmişti.
            Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Btlkhrmnozz evet evet merak etme. Sancini evde çek. Zaten tecrübelisin daha güzel geçecek Allahin izni ile. Bebeğine kavustugun ani düşün hep güzel düşün güzel olsinn😊

Btlkhrmnozz ilk doğumun cok mu zor olmuştu. ikinciler daha kolay olur derler ama şehir efsanesi mi bilmiyorum. benim ilk olduğu için ne yasayacagimdan habersizim ve kan aldirirken bile canı cok yanan biriyim allah yardımcımiz olsun😁 ama en azindan geçici bir durum en fazla 1 gün sonra geçicek gidicek böyle düşünmek biraz rahatlatıyor