Mucizem0921 kişiden kişiye göre değişiyor sanırım korkutmak istemem. Çünkü ilk alttan muayenemdi kendimi korkup kastım biraz sanırım o yüzden oldu
Doğumdan çok korkuyorum
ElmasAksoy1 Canini yakmışlar ama baya belli benim daha olmadi ama bilmiyorum bütün elli giriyomu muane eden kişinin
Ben bu yüzden ikinci çocuğu bile düşünmüyorum 🥺 hayatımın en büyük travmasıydı. Annelik bu yüzden çok kutsal değil mi zaten.. ama ikinci çocuk kolay doğuyormuş herkes öyle söylüyor. Annem bile ikinci çocuğu bu yüzden yapmamış. Parası olan sezaryen yaptırıyor işte .
Mucizem0921 kendinizi rahat birakmayinca çok zor geciyormus sakın relax bebeğinizi dusunup o an başka bir şey düşünün diyorlar gözünüzde buyutursenix o da büyür
RabiaaaH sizin ilkmi yoksa daha önce oldunuzmu
Btlkhrmnozz canım benimde ilk doğumum çok zordu.
şimdi daha rahatım
100 soruda doğal doğum
Hypnobirthing mongan yöntemi var.
bunlar kitap isimleri
özellikle 100 soruda doğal doğum beni çok rahatlattı. aslında hasta hakkı ve mahremiyetini öğreniyorsunuz .
okuyun rahatlarsınız belki. bana iyi gelmişti.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Btlkhrmnozz evet evet merak etme. Sancini evde çek. Zaten tecrübelisin daha güzel geçecek Allahin izni ile. Bebeğine kavustugun ani düşün hep güzel düşün güzel olsinn😊
Btlkhrmnozz ilk doğumun cok mu zor olmuştu. ikinciler daha kolay olur derler ama şehir efsanesi mi bilmiyorum. benim ilk olduğu için ne yasayacagimdan habersizim ve kan aldirirken bile canı cok yanan biriyim allah yardımcımiz olsun😁 ama en azindan geçici bir durum en fazla 1 gün sonra geçicek gidicek böyle düşünmek biraz rahatlatıyor
Mucizem0921 yok sadece iki parmakları muayene ettiler
Mucizem0921 olmadım hiç ama postları okudum
ElmasAksoy1 hadi ya tüm eliyle diyorlardi ay Allah’ım ne çok abartiyorlar
RabiaaaH hı böyle sakin olmana sevindim adina yani ben merak ve korku icindeyim acikcasi
Mucizem0921 ay yok iki kez iki parmakla yaptılar
ElmasAksoy1 he iyi o zmn iki parmaksa😂😱
Allah yardımcımız olsun sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
ElmasAksoy1 amin inşallah yaa🤲
Btlkhrmnozz bende daha once normal dogum yaptim bu hafta da dogumum var ve cok korkuyorm dun cati muayenem vardi korkarak gittim
Btlkhrmnozz sezaryen olun
Mucizem0921 olurmu öyle şey tüm elini soksa iki dk sonra bebekte gelir zaten ya 😅😅
Mucizem0921 hayır değil sadece abartı cnm korkulacak asla bı durum yok sen sadece sakin ol Allah ım bana güç kuvvet ver de ve o an rahat olmaya çalış eğer Kendini kasarsan sıkarsan kasların ağrır tabiki nasıl iğne olurken kan alırken hemşireler derin nefes al ve sakin ol diyolar aynı işlem eğer o muayeneye bilinç altında acıyacak diye bilgi verirsen acimasa da acır öyle hissedersin sen bı annesin ve bunun üstünden de gelirsin bunu sakın unutma işin ucunda minik kuzucuğa kavuşmak var eehh tabi güzel şeyler için de biraz acı çekmek lazım ama dimi 😊😊🌼🌼