purplemallow28 Ecmel06 ben bir takım onlu bir takım beşli hastane cıkısı koymuştum malesef yetmedi sezaryen dogum yaptım iki gece kaldık ve bebegim çok kusuyodu hatta hastanede yıkadık kurumalarını bekledik kusan bebeklerde fazladan tulum ve takımlar kurtarıcı olur 😊
Nurcantas65 Bir 10 lu,iki tane 5 li,2 zıbın tarzı tulum,bez,ıslak mendil,süt sağma pompası,biberon,battaniye koydum Kendime- bez,iç çamaşırı, deodorant,havlu ve duş jeli tabiki elbise bu kadar koydum ben umarım yeter ilk doğumum umarım yeter (:
Ecmel06 Nurcantas65 Bana kalsa yeter ama denetimli ler yetmiyor diyor. Birazda bebeğe bağlı aslında. Kusan bir bebek mi olur napar bilemiyoruz
Hilal-95 Ecmel06 kendım koyu renk pijama almıstım normal doğum yaptım yanımda 2 pijama olmasına rağmen değiltirmedim bebeğimde kücezde kaldı 2 gün oyuzden onun valızı acılmadı ama ben anneme bıle giderken resmen çekçekli valızle gidiyorum🤣
sena1223 Ecmel06 ilk doğumda bebek ıcın hastane çıkış setı 10 ve 5 Li takım ıkı battanıye ınce ve kalın mama emzık hurma zemzem suyu ıslak mendil bı kaç adet bez alt açma bezı 2 adet bebek cıkolatası ıkramlık kendıme de ıkı gecelık terlık yazma çorap depent ve pet bır kaç adet ama sancı anında bır kaç defa kustugum ıcın kıyafet kazım oldu esım gıdıp hastaneye yakın bı yerden bıseyler almıştı hastane onluk gıbı bısey vermemıstı bu ıkıncı doğumun olacak hayırlısıyla yıne aynı seylerı koydum çantama tek fazla kendıme bır kaç tişört koydum onun dışında fazla şey götürmeye gerek yok bence esınıze gösterirsınız lazım olursa evden sıze getırır dağ basında doğurmuyoruz sonuçta 😂
Degisken89 Ecmel06 2 tane 10 lu hastane çıkışı.4-5 tanede ikili takım.ve çıtçıtlılar.zaten pinçik pinçik kıyafetler çok yer kaplamaz.kendime de biri elbise biri alt üst olmak üzere iki tane gecelik aldım.ikisinide giydim.alt üst olanla daha çok rahat ettim.sezeryan olmuştum.
gamzebngaa_dmr Ecmel06 aynen valla aynı fikirdeyiz bende ilk gebeligimde o kadar şey götürdüm hiç bişeye dokunmadan geri getirdim 2 tane hastane çıkışı biri 10lu biri 5 li iki üç zıbın 10 tane bez ıslak mendil biberon emzik yeterli kendine yedek iç çamaşırı ve bir pijama takımı ve terlik koy bide hasta bezi yada depend yeterli 😂
Fatma0090 gamzebngaa_dmr bir pijama takımı bende hasta bezı vardı pijamalarıma afedersin kan cıktı sezeryan olsun üc takım pijama kirlettim 🤣 Bi günde ama benim ikizlerim erken doğdu ani Bi doğum oldu 13 gün yasadılar kaybettim
2bebe1gebe Ecmel06 ha bak bide şu var bebeğin erkekse çiş fıskıyesi heran devreye girebiliyor bide o olayı yaşamıştım😂
Ark Ecmel06 ben temel şeyleri koyucam liste yapacak kadar bizey koymicam 5li hastane çıkışı 2 zibin 2 Atlet bebek bezi hastanede ilk sefer veriyorlar sonrası bize ait Emzik meme almazsa hemen bide kendime pijama gece giymek için diğerlerine ihtiyaç olursa isterim getirdi ailem bir dünya şey koymak banada saçma geliyor
Ecmel06 Ark bana yorucu da geliyor. Uğraşacak takatim yok belki de son aya bırakmamak lazımdı bu yüzden. Ya da bazıları acayip heyecanlı ve hevesli :)
Fatma0090 Ecmel06 Bi gece ama yeni doğmuş Bi bebek kuzum altına yapınca ister ıstemez dısında cıkıyor kac kez degiştiriliyor yedek almanı tavsıye ederim 😘 yoksa rezil olursun terler değişmen lazım olur bilmem bişey olur değişmeniz lazm olur
Ark Ecmel06 tabi ki heycanlı olacaklar çok normal bende heyecandan ölüyorum ama ben dozunu abartmadan yapıyorum ilk çocuk herseyin iyisi olsun istiyorum ama gereksiz masraftan kaçırıyorum doğduğunda belli olacak neye ihtiyacı olduğu daha çok o zman yapılır alınır
Fatma0090 Ecmel06 seni bilmem kuzum benim bebeklerim erken doğdu kaybettim ama görümcem de cantası çna fazla fazla kattık 6 takım katmıştık 15 tane bez kattık sık sık değiştirmişler ciş yaptıkca kaka yaptıkca tam yeterli olmuştu yine De sen bilirsin fazladan bişey olmaz zararı olmaz bence canta nın içinde canım
gamzebngaa_dmr Fatma0090 kıyamam ya başın sağolsun cennet kuşlarin seni orda bekleyecek 🙏 valla bende bilemedim arada kaldım millet o kadar şey yazmış ne yapsam acaba diye gene iki pijama takımı ve bolca bebek kıyafeti koyalım o zaman 😂