Gamzedngdn Ecmel06 Kaka ve çiş kaçağı olabiliyor ebelerin giydirdiği ilk kıyafetler kanlı olabiliyor. Bebek kusabiliyor. Yada altını değiştirirken tam o anda çiş kaka yapıp her yeri batırabiliyor yeni kıyafeti giydirdiğiniz sırada. Hepsi bir ihtimal ama iki adet 5 li takım çok az bence ikinci kızımı cuma günü doğuracağım en az 3 4 takım olmalı
[silindi] Ecmel06 buyuk boy bavul goturen var hahaha inanilmaz bir durum dantell abiye elbise goturmedikleri kaliyor cok kotu gercekten
Brcnbysl Ecmel06 bebek kıyafeti ne kadar yer kaplayabilirki, hem bebek ve yenidoğan ee çocuk kakası dışarı çıkabilir kusabilir ilk getirdiklerinde tam temizlemedikleri için değiştirmeniz gerekebilir, çantanızda yedek olması varken neden orada birde kıyafetmi arıcaksınız çocuğa
2bebe1gebe Ecmel06 ha bak bide şu var bebeğin erkekse çiş fıskıyesi heran devreye girebiliyor bide o olayı yaşamıştım😂
sena1223 Ecmel06 ilk doğumda bebek ıcın hastane çıkış setı 10 ve 5 Li takım ıkı battanıye ınce ve kalın mama emzık hurma zemzem suyu ıslak mendil bı kaç adet bez alt açma bezı 2 adet bebek cıkolatası ıkramlık kendıme de ıkı gecelık terlık yazma çorap depent ve pet bır kaç adet ama sancı anında bır kaç defa kustugum ıcın kıyafet kazım oldu esım gıdıp hastaneye yakın bı yerden bıseyler almıştı hastane onluk gıbı bısey vermemıstı bu ıkıncı doğumun olacak hayırlısıyla yıne aynı seylerı koydum çantama tek fazla kendıme bır kaç tişört koydum onun dışında fazla şey götürmeye gerek yok bence esınıze gösterirsınız lazım olursa evden sıze getırır dağ basında doğurmuyoruz sonuçta 😂
Degisken89 Ecmel06 2 tane 10 lu hastane çıkışı.4-5 tanede ikili takım.ve çıtçıtlılar.zaten pinçik pinçik kıyafetler çok yer kaplamaz.kendime de biri elbise biri alt üst olmak üzere iki tane gecelik aldım.ikisinide giydim.alt üst olanla daha çok rahat ettim.sezeryan olmuştum.
Ecmel06 Degisken89 pinçik pinçik dediğiniz yerde kalbim eridi :) Ya insanın kafası karışıyor bilmiyorum.
iremss Ecmel06 yok yok atıyorm 1 hastane çıkışı diğerleri takım olmayan şeklde tulum, alt üst pijama gibi gibi
Semaan Ecmel06 fazla zaten ikinci gebeliğim sezeryan buda öyle taşınıyormuş gibi büyün esyaları almak gereksiz sana yük okuyor 2 takım yetiyor kendinede 2 takım al hastaneden cıkarken kıyaft o kadr diş macunu yok saç kurutma duş havlusu ayyu çok gereksiz çokl🤣🤣
Kubra_miray_szr Semaan canım ben bir defa gördüm biri büyük valiz birde sırt çantası 😂😂sanki tatile gidiyorlar bana çok abartı geliyor ben sırt çantası ve pusetle gideceğim
Ecmel06 Pineapplemom hiç bir şey kesin değildir. Ama olaki 2 gece kalındı. 5 takım fazla değil mi. Takımdan kastım 5 hastane çıkışı takımı
Mlkysf Ecmel06 ikisi de giydiriliyor ben alt üst takım vermiştim ağustos 25te olmuştu oğlum içine uzun kollu zıbın,patikli don üzerine de alt üst takım, 1 adet çorap, şapka,eldiven ve nohut battaniyelerden vermiştim hemşireye
mrs_elisah Ecmel06 ben bir tane kabin boy valiz götürmüştüm. Ekstra süslü lohusa takımı makyaj malzemesi abartılı terlik süs pğs bişey götürmedim. Herşeyi de kullandık. Benim çantama da bebek için çok kıyafet var demişlerdi ama yetmedi bile. Çünkü kusuyorlar çiş kaka olayı oluyor lazım oluyor. Tabi her bebek bir değil ama yedekte bulundurmakta fayda var
Aselasaf Ecmel06 dünyanın kaç türlü hali vad diye konuyor . Allah korusun bir sorun olursa bir günde çıkılamayabiliyor . O arada getirecek kimse olmazsa sıkıntı . Kusma kaka terleme vs olabiliyor. Şimdi ben hamileyim . Bir sene önce ablam için hazırlamıştık ve yaklaşık 5-6tane hastane çıkışı koyduk . Ve yetmedi bile sonradan getirdiler annemgil . Ben tedbiri severim yine kendime de o kadar koyarım galiba ☺️
Seyda90 Ecmel06 Evet çok fazla abartılıyor eşya ama bebek için kıyafet yine de bol koyun çünkü bebeğin kakası sıvı ve çıkabiliyor sırtından en önemli sebep bu onun dışındaki tüm eşyalar gereksiz☺️
Anneyim0607 Ecmel06 ben iki gün kaldım. İlk giydirdikleri kıyafet direk istemeden kirleniyor çünkü bebek tam yıkanmıyor o yüzden kir, kan olabiliyor minik de olsa bazı yerleri. Kusma oluyor, bezini taşırabiliyor bazen. Ve sonuçta orası hastane. İnsanın içi rahat etmiyor sürekli o kıyafetleri ile kalmasına