ceren_1411 tubasd Evet normal gibi gözüküyor bilemedim işte ne olur ne olmaz diye😂olmadı sabah bi takım çıkarayım😂
Ebrucm Ecmel06 ben bı tane bebeğe ufak çanta bı tanede kendime yaptım özel hastanede hele bez fln Orkid koymaya hiç gerek yok veriyorlar herşeyi
Aysenurozblt Her ihtimale karşı fazla koymanızı tavsiye ediyorum bacılar doğum sürecine göre kaç gece kalacağınız belli olmuyor aklında kalacağına yanınızda fazla fazla bulunsun küçük bir valiz yapın geri getirirsiniz kalanı sanki 😂
Kubgkm Ecmel06 aradığım post gerçekten bazıları o kadar abartıyoki kendine 4 takım pijama gecelik bebeğe bir dünya kıyafet koyuyolar ne kadar tuhaf ya
Hilal-95 Ecmel06 nolurnolmaz çantası çnkü heran herşey olablır ve ellının altında olması gerektiğini düşünüyorum ben şahsen mesela ben süt poşeti bile koymustum ne gerek var dediler çıkardım küveze indiği için evden getirdik tekrar süt göndermem için
Nunu19 Ecmel06 2 tulum 1 alt üst 3 tane de zibin koydum kızımda. Yetti gayet. Ağız mendili battaniye vs derken. Kendime de 2 takım yetti. Cidden bazı çantalar çok fazla biz 1 el çantası ile gitmiştik:)
2bebe1gebe Ecmel06 çünkü kusma kaka bulaşma olabiliyor ben sezaryanlıyım 2 gün kalıyorum ve önceki gebeliklerimde yetmedi sadece sabahtan akşama kusma yüzünden 3 takım değiştik 2 muslin değiştik bu yüzden şuan 1 doğum sonrası giyilecek eşya 1 eve gelirken giydireceğim 5 tanede yedek kıyafetini koydum zıbında aynı şekilde evet biz bi kıyafetle 1 gün idare edebiliriz ama bebekler için agnı olmuyor ve hiç de gereksiz değil gerçekten ihtiyac oluyor ilk doğumda eşim eve gidip taşımak zorunda kalmıştı kıyafet muslin falan onu yormaya ne gerek var veya o an hemen lazımsa eve gitmesini beklemeye ne gerek var bence yok kıyafetin çokluğundan bişey olmaz ama az olunca yetmeyince sıkıntı işte
Gzdt Ecmel06 bende 3 takım aldım bazen doğumda çıktığımda kıyafeti kan olabiliyormuş bebeklerin diye duydum yedek 2 tane alim dedim ama videolarda çok koyuyorlar
muserref02 Ecmel06 Hastanede bir günlüğüne kalındığının garantisi var mı :) Ben tüm her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğüm için yedek olarak her şeyi koydum. Kendim için de bebeğim için de. Ne olacağı belli olamaz. Tedbirli olmak da fayda vardır. Benim görüşüm bu yönde öte yandan sonuçta koyduğun her şey senin ve geri evine getireceksin sadece tedbir. Bu şekilde olaylara bakmak gerekir bence
Mlkysf Ecmel06 ikisi de giydiriliyor ben alt üst takım vermiştim ağustos 25te olmuştu oğlum içine uzun kollu zıbın,patikli don üzerine de alt üst takım, 1 adet çorap, şapka,eldiven ve nohut battaniyelerden vermiştim hemşireye
iremss Ecmel06 yok yok atıyorm 1 hastane çıkışı diğerleri takım olmayan şeklde tulum, alt üst pijama gibi gibi
Elisam123 Ecmel06 bebek için kıyafet çok koy canım özellikle zıbın tulum gibi çünkü çok kaka yapıyorlar çiş yapıyorlar anneanne babaanne yada eşin bebeğin canı acımasın diye hiç sıkmıyor bebek bezini (bende öyle olmuştu) bebeğim her çişte kakada bi de kıyafet değişiyordu onu da laf etmişlerdi neden az koydun çantaya diye ben de 5 takım koymuştum o bile yetmedi yani illa sinir edecekler insanı bebek için extra hazırlıklı olmakta fayda var
HurremSultan Deletedmom52620 tabi canım herseyin fazlası zararrr😁 ben zaten herseyin üzerine yazdım birde hastane giydirmedi bebeğimi ben odamda doğum yaptım ten tene temastan xonra ikimizde giyindik beraberrr🥺
Degisken89 Ecmel06 ben ilk çocuğumda çok şey koymamıştım yetti.bir takımda fazla geldi.ama ikincide yetmedi.şimdi diyorum eksik olmasın fazla olsun:)
Hilal-95 Ecmel06 kendım koyu renk pijama almıstım normal doğum yaptım yanımda 2 pijama olmasına rağmen değiltirmedim bebeğimde kücezde kaldı 2 gün oyuzden onun valızı acılmadı ama ben anneme bıle giderken resmen çekçekli valızle gidiyorum🤣
Nurellaa6 Ecmel06 videolardakine bakmayın ama ben de fazlaca zıbın koydum iki hastane çıkışı bir tane alt üst takım koydum. Hastane çıkışı dediklerim de aslında alt ğst takım bi de şapkası var yani. Kusmadır kakadır bunlara karşın önlem olsun dedim bir de hastanede ne olacağı belli olmaz Allah göstermesin tabi de tedbir olsun amaç. Ama öyle videolardaki gibi de valiz düzmedim bir tane çanta bebeğe bir ufak çanta da kendime ayırdım o kadar