• Öneri
  • Hastane çantanız neden çok kalabalık??

Kucukburcu86 yok veriyorlar sıfır paketli şekilde hastanenin adı yazan. Yengemde aynı hastanede doğurdu ondan dolayı. Vermese de sorun değil evim yakın hastaneye

Ecmel06 normal doğum yapsanızda sezeryan olsanızda netice de ne olacağı belli değil hele ki sezeryan da olası bi problemde hastane de daha fazla kalmanız gerekirse yada olası bi kazada bi yeriniz kan oldu leke oldu öyle mi dolaşacaksınız yada bebek öyle mi duracak çişi kakası taşsa falan fazlanın zararı olmaz yetmedi diye perişan olmaktansa benle gitsin gelsin mantığında herkes bende dahil 🤷‍♀️

Ecmel06 bende fazla bisey koymadim cunku giden hersey geri geliyo eve eziyet hep. Yurt disindayim burda normal dogum olunca 3 gun kaliniyo 2 hastane cikisi koydum 8takim yeni dogan oda ustune kusar batirir diye 2 bornoz koydum ogluma cunku 2 kez yikiyolar bez islak mendil sampuanlar bir iki kiyafet yedek o kadar

Elif1666 pişik kremi korse hiç gerek yok. Bebekler pişik olmayı 3 4 ay sonra ter bezleri çalışmaya başlayinca başlıyor genelde. Eger alerjik dürüm degilse. Göğüsler illa çatlar ilk doğumsa krem koyabilirsiniz.

Ecmel06 ben sadece iki takım kullandim hiç kirlenmedi birisini zaten çıkmadan önce fotoğraf çekimi için giydirdim. Bir gece kaldık zaten. Ama baya eşya koymuştum bende yelek mi bilmem neler kendime oda bir sıcak kavrulduk atletle durduk içerde. Aldığım çorabı da giymedim yedek pijamayida.

@Nilufar_1996 doğum temmuz sonu ağustos başı gibi olacağı için pişik kremini o yüzden koymak istiyorum havalar çok sıcak olacak çünkü… Normal doğum istiyorum o yüzden hastanede birgün kalırım diye düşünüyorum insaALLAH o yüzden korseyi götürmesem de olur. Göğüs ucu kremini de koydum ilk doğum olduğu için illa lazım olur diye düşünüyorum.

Ecmel06 yani siz az koyarsınız olur biter 😁 yani insanların mağdur olmamak için yaptıkları çantaları üstüne basa basa ısrarla sorgulamanizi anlayamadım acikcasi. Benimde az ve öz ama çok koyanlarida yargılamak bana düşmez.herkesin fikri farklı ve evi uzak olan vs olan insanlar ola bilir..bukadar kafa patlatıp sorgulayacaginiz bir konu değil bence 😉

@Tubaberen kafa patlatmak değil de öneri ya da önlem almak amaçlı da sorulmuş olabilir 😇 benim gibi ilk kez doğum yapacak annelerin doğum yapmış annelerden öneri almaya ihtiyacı var bence o yüzden sorgulamak değil de fikir alışverişi gözüyle bakarsanız anlarsınız diye ümit ediyorum. En başında da demiş zaten arkadaşımız bilmediğim için soruyorum diye…

Ecmel06 Ben şu an ikinci doğumumu da yaptım bunh ben de merak ediyorum bir gece yatıyorsun ebelerin giydirdiği kıyafeti bile çıkarmadım bezini bir kere değiştirdim çok fazla eşya koyuluyor gerçekten gereksiz

Elif1666 olur tabi zaten hastane de veriyo yetmeyince ben sezaryen olduğum için 3 4 tane yetti eve gelince de uzun gece pedlerinden kullandım beni idare etti

Ecmel06 çünkü herkesin süreci farklı 🙈 yere düşen biseyi o an giydirmek olmaz mesela veya bebek çiş sızan kaka sızan kıyafetlerde bekleyemez 🙈 yedek götürmenin kime ne zararı olabilir ki ? Anne içinde aynı şekilde normal planlanırken sezeryana dönüş olabilir yedek pijama veya gecelik bence gayet normal. Kan geçme ihtimali yemek dökülme süt sızma hele yaz günü kokmak istemeyiz dimi 🙈😂😂

Ecmel06 bu ben 😅 diğerlerinin gördükçe nerede hata yapıyorum diyorum 😂🥴

Ecmel06 mesajinizi gec gördüm kusura bakmayın.
tabii ben sizin neyi kastettiginizi anladım 💕
ya yeni dogan oldugu icin emzirirken kucaginiza alırken vs ister istmez beli acilanilir 2 li takimlarda yeni dogan usur anne karni kac dereceydi sicacik siko sıkıydı o nedenle giydiriliyor🌸

Ecmel06 2 gün diye gittik 5 gün kaldık 😅 5 takım götürdüm hepsi kirlendi kaka oldu hatta yıkayıp kurutup giydirdik. Bezden taşmalar olur extralar çıkar sizin ne güzel ki sorunsuz geçmiş herkesin öyle olmuyor maalesef. Tedbirli gitmekte fayda var

Ecmel06 kusma olabilir o an dogumdan kalma lekeler olabilir. Yada bilemedin ani bir sezeryen oldun diyelim o zmn 1 gun degil 3 gun bile surebiliyo bu surec 🥰