• Öneri
  • Hastane çantanız neden çok kalabalık??

Ecmel06 ahh cnm benimki varya 3 kere babannesine işedi 😊 kaç kere üst değiştik gerçi doğar doğmaz doktora da işedi 😊 benim oğlan biraz sidikli sanırsam kusması yok kakası derken bazen fazla kıyafet değişimi oluyo bizde yedekli gidiyoruz ki orda acil durumda kıyafet aramayalim diye hatta ben bezi komple götürüyorum küçük paketi bebek bu belli olmuyo ama şimdi o heyecanla ay tüm takım olsun kıyafetleri diye düşünüyosun o yüzden de farkında olmadan 1 2 kat fazla alıyorsun çorabı eldiveni şapkası derken çanta doluyo bunun ağız mendili ıslak mendili var ohoo bebek çantası anneden daha kalabalık oluyo 😊😊

Ecmel06 bende az az koydum ama hastane ile evim arasinda ulasim kolay 10 dk o yuzden bir sey lazım olsa eşim alir gelir diye. Herhalde bazılarının ulaşım zor ne olur ne olmaz diye dolduruyorlar. Emzirme yastığı olmazsa olmaz zaten 😂

@De25 ben de aldım çünkü dedim millet niye almıyor anlık bi panik yaşadım 😅

• De25 bunu yanıtladı.
  • De25 bunu beğendi.

Bi de atlet yazmış bazıları girdiğim mağazalarda olsun çarşı pazar vs türü yerlerde olsun hiç denk gelmedim atlet benzeri bi şeye 🤷🏽‍♀️ bol bol zıbın aldım onun yerine 🙊

Ecmel06 neler koymuyorlar ki bazen diyorum ben mi az koydum yedek kıyafet çok koydum Yenidoğan bebeğin işi belli olmaz diye kendime bir kaç tane ama kişisel bakım eşyaları koymadim bir gün şampuansiz kremsiz taraksiz dururum diye 😄😄

Elif1666 pişik kremi, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, korse, havlu hepsi gerekli tecrübeli biriyim ilk doğumda bu tür şeyler koymadım kimse de demedi, özellikle göğüs ucu kremi pedi felan ve rezillik çektim. Kızımın da sarılığı yükseldi bir hafta hastanede yattık. Kendime fazla kıyafet almadığıma pişman oldum.. Ne olacağı belli olmuyor asla. Şimdi ikinci doğumum var hepsini koydum yani sonuçta kullanmasamda geri gelir ne olacak.

@Tiredshe ben de öyle düşündüm o yüzden hepsini koydum bana bi ağırlığı olmayacak sonuçta ama kimse bahsetmeyince dedim acaba konulmuyor mu bence hepsi gerekli ve önemli şeyler

Elif1666 tabiki anne için de önemli şeyler göğüs pedi krem özellikle ben depend i çok kullandım gümüş kapak kullanmadım ona yorum yapamam tabi ama diğerleri kullanılıyor

Kucukburcu86 yok veriyorlar sıfır paketli şekilde hastanenin adı yazan. Yengemde aynı hastanede doğurdu ondan dolayı. Vermese de sorun değil evim yakın hastaneye

Ecmel06 normal doğum yapsanızda sezeryan olsanızda netice de ne olacağı belli değil hele ki sezeryan da olası bi problemde hastane de daha fazla kalmanız gerekirse yada olası bi kazada bi yeriniz kan oldu leke oldu öyle mi dolaşacaksınız yada bebek öyle mi duracak çişi kakası taşsa falan fazlanın zararı olmaz yetmedi diye perişan olmaktansa benle gitsin gelsin mantığında herkes bende dahil 🤷‍♀️

Ecmel06 bende fazla bisey koymadim cunku giden hersey geri geliyo eve eziyet hep. Yurt disindayim burda normal dogum olunca 3 gun kaliniyo 2 hastane cikisi koydum 8takim yeni dogan oda ustune kusar batirir diye 2 bornoz koydum ogluma cunku 2 kez yikiyolar bez islak mendil sampuanlar bir iki kiyafet yedek o kadar

Elif1666 pişik kremi korse hiç gerek yok. Bebekler pişik olmayı 3 4 ay sonra ter bezleri çalışmaya başlayinca başlıyor genelde. Eger alerjik dürüm degilse. Göğüsler illa çatlar ilk doğumsa krem koyabilirsiniz.

Ecmel06 ben sadece iki takım kullandim hiç kirlenmedi birisini zaten çıkmadan önce fotoğraf çekimi için giydirdim. Bir gece kaldık zaten. Ama baya eşya koymuştum bende yelek mi bilmem neler kendime oda bir sıcak kavrulduk atletle durduk içerde. Aldığım çorabı da giymedim yedek pijamayida.