Hastane çantanız neden çok kalabalık??
Elif1666 valla ben 4.yu isteyerek yapmadım 😊😊 korunurken hapla oldu bu doğumda Kordon bağlatıcam zaten kesin çözüm
@1prenses2prensyenigebe hayırlısı olsun insaALLAH onun da bu dünyada nasibi varmış demek ki 😊
[silindi]
Ecmel06 ben once valizi bebek sampuaniyla yine yikadim en alta kutulu urunler (pisik kremi , gogus kalkani , sut pompasi ve torbasi {ilk sut yani kolastrum mu ne onemli diye sagip surekli verecegim onu basta midesi kucuk malum} islak mendil vs ) sonra ustune yedekleri koydum ben zibinlar alt ustler eldivenler agiz mendilleri vs , onun ustune hastaneden cikarken giyecegi takim onun ustune muslin ve battaniyeler sonra esimin dogdugu battaniyeyi katladim son katta dogumda giyecegi kiyafetini koydum kati ustune kapattim onun yanina bezini vs koydum. Sonra bez tarafina bendi esyalarimi bebek deterjaniyla yikayip koydum yine. Normallerde parfum vs oldugundan bulasmasin diye koydum , orta boy canta valize sigdi benimkiler , posetlemedim ayri ayri posette koku yapar diye suanda valizinde agzi acik bi tisort orttum ince ustune tozlanmasin diye kapali olsaydi da koku yapar korkusuyla boyle bir cozum buldum :D
[silindi]
Ecmel06 umarim isinize yarar , bu arada yine cok doldurmadim ama cocuk %75 ben %25 olacak sekilde ayarladim. Cunku yine diyorum bana pijama gerekse alir goyerim orda esim gider alir falan ama cocuga bunu yapamazsiniz o yuzden doldurdum valla :D yine gerekirse fazlasi eve gelip alip getircekler bana yapcak bisi yok :D
[silindi]
Ecmel06 umarim sizinde insallah
Mucizem0921 yani bence gerek yok ama sen bilirsin eğer yerin varsa valizde ikisinden de biraz koy
HurremSultan yok sadece canta hazirladim sıgmadi zaten hasta bezi:(
Ecmel06 poşetleye koyup üzerine yazmıştım bebeğin eşyalarını bize ait olanları öyle yerleştirmiştim valize doğumda bebeğe bişey falan isterler eşim bulamaz falan diye yazmıştım anlatmıştım eşime bu bu şu şu diye hastaneye teyzelerim gelmişti ne yapıcan bu kadar eşyayı demişti valla hepsini de kullandım
Mucizem0921 hasta bezi Bi tane de olsa koy derim yani paketlerini aç ikisinden de kiy bence canım. Ben iyiki depent almamışım dedim bezi kullanınca o ilk gün hasta bezi çok rahat ettirdi beni
HurremSultan Ayn öyle yapim geri kalaninida evde birakirim 5 ondan 5 de digerinden koysam yeterli olur herhalde
Mucizem0921 aynen canım öyle yap belki kullanmasın ama kullanadabilirsin belli olmaz sonuçta 😄