Meltemkrkmz ayy ben de almisimdir yakında gitmedim her gittiğimde doktorum çok kilo almışsın deyip duruyor napayaim ya

Melos90 ben tost yiyorum kaşarlı genelde acıkınca sık acıkıyorum diğer meyve kuruyemişler hiç doyurmuyor beni ama tostla işi kurtardım gibi şimdilik 😊

Melos90 bende 2.trimisterde öyle oldum doktorum kızınca kendime geldim. İnsan kendine engel olamıyor ama fazla kilo almak gebelik şekeri yapabiliyor bunu düşünerek durdurabilirsiniz

Melos90 Bu Meloslar hep böyle demek ki canm 😅 bende sürekli yemek istiyorum özellikle bazı günler ama kendimi tutuyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum arada kaçamaklarım oluyo abartmadan 🙈 sen kaç kilo aldın

Melos90 5. Ve 6. Ayımda öyleydim bütün kiloları zaten o ayda aldım. Asla doymuyordum

Melos90 bende 17. Haftadayım sürekli açım yiyorum ama aşırı üşeniyorum çok üşeniyorum 2. Trimester dönemi balayı dediler ama benim için 1den farkı yok 😂😂

Melos90 vardı bende de şuan eğitmeye çalışıyorum ağzımı😁 insana doyma hissi 13 dakikada gelirmiş yavaş yemek çok sıkıcı ama deneyin isterseniz

Ay ne güzel ya herkes doymak bilmemiş bende hiç yiyemiyorum ne yesem mide bulantısı olucak korkusu yaşıyorum keyfim kaçık yemek konusunda .. yemek yemeyi çok seven biri olarak iştahım tamamen kesildi 🥴🥴

Melos90 ben de aynı haftadayim +8 le devam ediyorum. Bu sıralar evde sadece domates salatalık perileri dolaşıyorrr 🤦🏻‍♀️😀

Melos90 Bende yiyebilsem keşke aşırı idem bulanıyor yiyemiyorum doğumdan sonra verirsiniz merak etmeyin

Melos90 hahahhaa bende hep acim ama allahtan benim ki mideme baski yapio az bisey yiyebiliyorum. Ama gozum hep ac aklim hep ac😂😂

• [silindi]

Melos90 bende yiyorum baya karnım şişiyor bi saat sonra yine acıkıyorum karnım gurulduyor😅😅