Misssitare Melos90 Bazen ben yemek istiyorum ama şişkinlikten yiyemiyorum🤦♀️ tok olsamda yemek istiyorum, aç gözlü oldum iyice
Annesininportakali53 Melos90 ay aynı ben kendim gibi birini buldum🤣 her saniye açım ağzıma birsey atmadan duramiyorum🤦♀️
Melos90 Tugce3441 benimde sofraya oturuyorum doymak bilmiyorum sisene kadar yiyorum normalde zayıf biriydim ama şimdi doyma hissim yok cildircam acaba fazla kilo normal doğum engel mi😬
Sbm050421 Melos90 valla acıktıkça meyve sebze yemeye çalışıyorum , erik kayısı kuruyemiş karpuz falan filan yoksa gönlümden ne tatlılar me tuzlular geçiyor da işte 😅
nurssell Melos90 ben tost yiyorum kaşarlı genelde acıkınca sık acıkıyorum diğer meyve kuruyemişler hiç doyurmuyor beni ama tostla işi kurtardım gibi şimdilik 😊
Momofleos Bulantılar tiksinmeler bitince hamilelerdeki tokluk hissini alıyorlar bence, asla kendimizi doymuş ve tok hissedemiyoruz 😅
Deletedmom_110 Melos90 Allah im nolacak bu halimiz bilmiyorum çok fazla kilo aldım az yiycem diyorum ama mümkün mü 😅😅 akşama kadar hiç ağzım boş durmuyor
Melos90 Meltemkrkmz ayy ben de almisimdir yakında gitmedim her gittiğimde doktorum çok kilo almışsın deyip duruyor napayaim ya