Melos90
Bazen ben yemek istiyorum ama şişkinlikten yiyemiyorum🤦‍♀️ tok olsamda yemek istiyorum, aç gözlü oldum iyice

Melos90 valla yesem bende yerim ama tutmak zorundayım yoksa kilolar alır başını gider 😕

Melos90 valla acıktıkça meyve sebze yemeye çalışıyorum , erik kayısı kuruyemiş karpuz falan filan yoksa gönlümden ne tatlılar me tuzlular geçiyor da işte 😅

Sbm050421 ah ah bende onlarla doysam keşke keşke kendime hakim olabilsem 😅😅

bi insan hep mi aç olur hahah yogurt yemekten ciğerim soldu

Bulantılar tiksinmeler bitince hamilelerdeki tokluk hissini alıyorlar bence, asla kendimizi doymuş ve tok hissedemiyoruz 😅

Melos90 Allah im nolacak bu halimiz bilmiyorum çok fazla kilo aldım az yiycem diyorum ama mümkün mü 😅😅 akşama kadar hiç ağzım boş durmuyor

1. Haftadayım iki kilo aldum ve hiç iştahım yok ben mi normal değilim gakiba😂

Meltemkrkmz ayy ben de almisimdir yakında gitmedim her gittiğimde doktorum çok kilo almışsın deyip duruyor napayaim ya

Melos90 ben tost yiyorum kaşarlı genelde acıkınca sık acıkıyorum diğer meyve kuruyemişler hiç doyurmuyor beni ama tostla işi kurtardım gibi şimdilik 😊

Melos90 bende 2.trimisterde öyle oldum doktorum kızınca kendime geldim. İnsan kendine engel olamıyor ama fazla kilo almak gebelik şekeri yapabiliyor bunu düşünerek durdurabilirsiniz

Melos90 Bu Meloslar hep böyle demek ki canm 😅 bende sürekli yemek istiyorum özellikle bazı günler ama kendimi tutuyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum arada kaçamaklarım oluyo abartmadan 🙈 sen kaç kilo aldın