tugbamommm doktorunuz ne diyor? Bir beslenme uzmanıyla çalışırsanız kontrollü beslenmeyle en azından kilo alımını sabitlersiniz,vermek sağlıklı mı bilemedim yanlış yönlendirmek istemem ama ağlamayın streste bir nevi yemeğe gidiş demek
Kilo sorunum 😢
Ben de aynı haftada aynı kiloda hamile kalan aynı kiloyu alan bi anne adayıyım su içsem yarıyor diyebilirim artık tartılmayayım diyorum aşırı derecede yemiyorum da neden böyle oluyor bilmiyorum
Deletedmom727272 doktoruma söylüyorum diyet verir misiniz diye gerek yok diyor dikkat edin yeter diyor ama yetmiyor maalesef demem gibi günlerce dikkat ediyorum 1 gün etmiyim tartıda 1-2 kilo fazlayım 🤦🏻♀️🥺
tugbamommm
Gebelik şekerinize baktırdınız mı? Stres olmayın bu daha çok olumsuz etkiler sizi. Diyetisyenle görüşüp o şekilde devam edebilirsiniz hem aldığınız kilonun hepsi yağ değildir ödem birikmiştir bu kdar kısa sürede olduğu için.
Mervekkkk kendimi tekim sanıyordum gerçekten çok kötü bir durum tartıya çıkmaya korkuyorum artık bende moralim çook bozuluyor
tugbamommm 36 haftalık hamileyim toplamda 16 kilo aldım doktorumun dediği tek karbonhidrat yeme ve bol yürüyüş demişti ne yesem anında kilo alıyorumm bende
Vicibici açlık ve tokluk kan şekerim çok temiz çıktı henüz şeker yüklemesi yapılmadı birde ödemi nasıl anlarım ki
tugbamommm eminim hamilelik cok yakışmıştır bende kilo aldım 33. Hastayım aşırı yeme isteğim var ama göbeğim okadar gerildiki istesemde yiyemiyorum göbeğimide taşıması cok zor sağlıklı olunda doğumdan sonra veririz korseleri hazırdım….))))
Sevk123 yürümek eziyet gibi 10 dakika yürüyüş yapayım bacaklarım kopacak sanıyorum içi öyle bir çekiliyor ki canım çok yanıyor bir yerden sonra adım atamayacak hale geliyorum
tugbamommm evet maalesef bende aynıyım bol yürüyüş yapmam gerekiyor ama ayaklarım ağrıyor hemen Allahtan az kaldı
Gulpoyraz valla vermemekten öyle korkuyorum ki normalde kilo takıntım asla yoktur kendimi 50 kilonun üstünde evlendikten sonra gördüm herhalde bu dönemin hassasiyetinden böyle takıyorum ama baya takıyorum 🤦🏻♀️
Sevk123 evet ne güzel az kalmış sizin sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah 🙏🏻
tugbamommm bebeği de etkilese sağlam konuşurdu bende 16 haftalığım, 57.15le başladım şuan 63 kapısında dolaşıyorum açıkçası bebek sağlıklı diye umursamıyorum çünkü sigara bıraktım 1,5 öğün yerken 5-6 öğün besleniyorum yani sağlıksız tüketmemeye çalışıyorum çikolata hariç ama alıyorum yani pıtır pıtır.. kaçaklarınız varsa sayısını düşürebilirsiniz ben ekmek çok yerdim etimek yiyorum onun yerine kıtır diye pek yedirmiyor🤭 hoş bunların hiçbiri kalıcı değil ödeminiz kilonuzdan fazladır eminim sıcak hava bile şişiriyor hepimizi
Ama ben hiç rahat olamam bu konuda derseniz bir beslenme uzmanını ziyaret edersiniz en azından yanlışlarınız varsa söyler ya da yerine bişey koymanızı ister
Ben 17 haftalığım 3 4 kilo aldim fazlami almisim acaba doktor 10 kilodan fazla alma dedi 😑
tugbamommm açlık tokluk normalse bi sıkıntı yoktur büyük ihtimalle. El ayak şişmesi olur genellikle ödem olunca canım gece yatağa yatınca ayakların falan zonklar yani
tugbamommm sabah kalktığında parmakların balon gibi olur genelde. Canını sıkma senin benim gibi kilo alan çok var. Bende ilk hamileliğimde 30 u geçik aldım. Şimdi ikinciye hamileyim bir beş aylık olucaz kızımın peşine koşmaktan kilo veriyorum. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa ben hiç o kadar yediğime pişman olmadım doğumdan sonra aralıklı oruç yaptım 30 un hepsi gitti 🙈
tugbamommm aminn insallah sizde sağ salim kavusursunuz umarım bebişinize 🙏🙏😍
Deletedmom727272 bebeğin kilosu da 1-2 hafta önde gidiyor 🤦🏻♀️ Ekmek çok yerdim abur cubur çok yerdim 2 aydır çavdar yiyorum abur cuburu kestim sadece 2-3 günde bir çikolatalı gofret yiyorum bir tane o kadar meyve yiyorum ara öğünlerde onun dışında bazen makarna pilav kaçırıyorum o kadar tüm bunlara rağmen 1 ayda 2 kilo almışım ağlasam mı gülsem mi 🥺😂😂
Sevk123 aminn inşallah 🫶🏻
Vicibici şişme aşırı yok ama o gece bacak ağrısı beni benden alıyorrr 😱