Melekk12 Kızlar Allah nasip ederse 2 gün sonra sezaryen olcam kızıma kavuşmama saatler kaldı diyebilirim dualarınızı eksik etmeyin 🥲🧡
2koftemom Melekk12 başak. Duru. var aklımda melena. yada milena da güzel sağlıkla al cnm Karaca’da iyi
121 Melekk12 İnşallah tabi ki haberleşelim benim ki genel anestezi ile olacak şu anlık yarın anestezi doktoru ile görüşeceğiz
Duygumelek1 Eflin doğa . Bn bu ismi istedim ama melek ismini vereceğim kizima 25 haftalık hamileyim bende. Rabbım sagsalim kucagimiza almayı nasip eylesin
Melekk12 Duygumelek1 daha çok degisir fikrin ben o haftalarda ahsen diyordum hep üstüne 10 isim değiştirdim simdi isin içinden çıkamaz oldum 🤣🤣
Melekk12 burcural1 kuzum 38+3 olacak inşallah. Bi ara cinsiyet tahmin anası olmuştum o zamanlar meshurdum artık emekliye ayrılmama az kaldı 🤣🤣
BRUTAL-BETTY Melekk12 diğer çocuklarınız kaç yaşında Acaba bende Eylül ayında 3.sezeryanimi olacam da Allah’ım yardımcınız olsun hemencecik ayağa kalkarsıniz inşallah 🙏
3prens71 Melekk12 senı acaba nasıl bulurum dye düşünüyordum canın bnde tahmın ıcın atmıstım nerdyse 15-20 kısı kız dedı sadece sen erkek demıstın doğru cıktı vlla oglum olucak suan 27. Hafdayım😀
Melekk12 seymaa4 ilki spinaldi ama ben korktum uyutmuşlar beni. İkincisi spinal oldu buda spinal olur büyük ihtimalle inşallah bunda baş ağrısı çekmem
NeseA Melekk12 ayy can Rabbim yardımcın olsun inşallah:) ben doğum yaptım şükür 10 günlük olduk:) darısı sana inşallah