Kumsallina95 spinal sonra bel agrisi yapmadi mi
37+5 aniden gelen pamuk oğlum 💙 ( spinal sezeryan )
Tenay
Ağlayarak okudum sanki benim hikayem çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almayı çok sevindim Rabbim daima uzun ömürler sağlıklı günler nasip etsin inşallah hep mutlu olursunuz bu mutlugunuz hiç bir zaman bitmesin 🙏🏼😍
Tenay maşallah güle güle büyütün bebeginizi benim ilk dogumum normal bende de hemoroit sorunu var sizdeki cok mu ilerlemisti ben doktora söylemedim bizde 37 haftalıgız dogumdan sonra daha da cogalır diye korkuyorum acıkcası sezeryan dan da korkuyorum ne yapicam bende bilmiyorum 🤔
Ipekkarakus0 ay aynı gün doğum yapacağız Allah’ım senide kurtarsin benide çok stresli ve heycanliyim 😐
Ipekkarakus0 bende çarşamba günü spinal sezeryan olcam inşallaah çok heyecanlı hiçbişey kalmadııı 🙈 siz kaç haftalıksınız
Güzel geçmesine çok sevindim. Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Çarşamba sabah 6 da spinal sezeryan yatışım var benim de çok korkuyorum. Şuan anesteziyle görüşmeye geldim.
Bebek çıkması 15 dk, dikiş 40 dk demişsin. 40 dakika o dikiş esnası acıdı mı?
Kalbinde baskı hissetmişsin ya o baskı nefes kesilmesi çok mu kötüydü ?? Korkuyorum ben çok. Uyuşma nasıldı
Tenay okuduğum her hikayede ağlamam çok fazla hikaye okumamam gerektiğini gösteriyor bana😖 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah darısı biz bekleyenlerin başına🤲 Sormak istediğim şey süt sağma durumunuz oldu mu hastanede. Nasıl beslediler bebeği. Eve gelince mi sağmaya başladınız sütünüz geliyor mu. En çok kafama takılan bu süt durumu ya gelmezse diyorum kendi kendime 😔😔
Mercan28 tecrübeni anlat sende canım merak bekliycem
Budiss_Moms süt sağma makinesi olarak en çok neyi öneririsiniz piyasada o kadar çok var ki birisinin fiyatı uçuk birisinin fiyatı dip karar veremiyorum
Dilaaayy15 28bhaziran da kac haftalık olacaksınız acaba
Mercan28 37+6 haftalığım ☺️
Miraysegul amin canım inşallah bende de çok büyük stres var vallahi 🥹
Mercan28 inşallah canım
39+3 de de benim sezeryan doğum günümü verdi doktorum
atak13 ah yavrum bende korkuyorum sen de benim gibisin galiba ne olur bunu atlatınca bana yaz beni de bilgilendir