Tenay
Ağlayarak okudum sanki benim hikayem çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almayı çok sevindim Rabbim daima uzun ömürler sağlıklı günler nasip etsin inşallah hep mutlu olursunuz bu mutlugunuz hiç bir zaman bitmesin 🙏🏼😍

Tenay cok guzel bir doğum hikayesi olmus kuzum Allah anali babali büyütsün🤲 bnde normal istiyorum ama hemoroid var bnde bu hafta doktora gittigimde soracam doğuma engel mi die

Tenay maşallah güle güle büyütün bebeginizi benim ilk dogumum normal bende de hemoroit sorunu var sizdeki cok mu ilerlemisti ben doktora söylemedim bizde 37 haftalıgız dogumdan sonra daha da cogalır diye korkuyorum acıkcası sezeryan dan da korkuyorum ne yapicam bende bilmiyorum 🤔

Tenay Ben bilmiyordum öncesinde bilsem doktora da danısırdım ama fazlasıyla çektim doğumdan sonra malesef şiştiğini için dikişlerime değdi ne cocukla ilgilenebildim ne de oturabildim

Güzel geçmesine çok sevindim. Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Çarşamba sabah 6 da spinal sezeryan yatışım var benim de çok korkuyorum. Şuan anesteziyle görüşmeye geldim.

Bebek çıkması 15 dk, dikiş 40 dk demişsin. 40 dakika o dikiş esnası acıdı mı?
      Kalbinde baskı hissetmişsin ya o baskı nefes kesilmesi çok mu kötüydü ?? Korkuyorum ben çok. Uyuşma nasıldı

Tenay okuduğum her hikayede ağlamam çok fazla hikaye okumamam gerektiğini gösteriyor bana😖 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah darısı biz bekleyenlerin başına🤲 Sormak istediğim şey süt sağma durumunuz oldu mu hastanede. Nasıl beslediler bebeği. Eve gelince mi sağmaya başladınız sütünüz geliyor mu. En çok kafama takılan bu süt durumu ya gelmezse diyorum kendi kendime 😔😔

Tenay masallah Allah sağlıklı uuzun ömürler versin pamuk oglunuza ve size 💙 okurken gözlerim doldu hep kendimi hayal ettim sanki okurken bile böyle bi his olusuyorsa icimde kim bilir yasadigimda neler hissederim 🙈🥺

Budiss_Moms süt sağma makinesi olarak en çok neyi öneririsiniz piyasada o kadar çok var ki birisinin fiyatı uçuk birisinin fiyatı dip karar veremiyorum

39+3 de de benim sezeryan doğum günümü verdi doktorum

atak13 ah yavrum bende korkuyorum sen de benim gibisin galiba ne olur bunu atlatınca bana yaz beni de bilgilendir