37+5 aniden gelen pamuk oğlum 💙 ( spinal sezeryan )
Melikeuyar ani alindigim icin yemek yemistim o nedenle normalde dikislere gecince uyutabiliyorlarmis fakat uyutamadılar dikis kismi cok sıkıcıydı uyumus olsaydim bence cok daha rahat gecerdi. Sakinlestirici yapilmadi diye biliyorum mide bulantisi olmasin diye bir ilac yapildi. Ama sakinlestirici yapilabiliyor bazi hikayelerde okumustum. Dogumun iki turlusundende cok korkan cok acili ve agrili olacagina kendini inandiran biri olarak souyorum. Kafamda buyuttugum acilar kadar olmadi cok sukur 🤲🤲 sizlerinde oyle olsun acisiz hayirli dogumunuz olsun insallah
TugceArslan kendi istegim ile degil yatis 1 gece oluyormus 15 haziran 14.00 gibi islemlerim yatisim yapildi 16 haziran 14.30 da çıkmıştim. Hastaneden hastaneye degisiyor olabilir belki
Cekikveannesii bende aglayacagimi dusunmustum zaten cok heyecanli ve korkuyordum birde hersey cok hizli gelisince kimse gelmeden tek basima herseyi apar topar hazirlattilar gerildim, korktum, heyecanlandim. Ameliyathaneye girdigimde ordaki ortamdan iyice gerildim ama resmen bir sogukkanlilik coktu icimden surekli artik geri donusu yok buraya kadar geldin hic birsey hissetmiceksin deyip burda okudugum pozitif hikayeleri dusundum hep ve bir sekilde bitti cok sukur 🤲
elifffyildiz1 bende tecrubesiz girdim 😁 akisina birakin hersey kendiliginden oluyor, hayirli dogumlariniz olsun insallah 🥰
Tenay
Allah sağlıkla büyütmeyi nazip etsin 🤲 allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿 Maşallah güzel bir süreç geçirmişsiniz
Tenay of yarın benim de sezaryen ım var napıcam bilmiyorum genel anestezi olup tamamen bayıltılayım istiyorum bir yandan da uyanık olmak istiyorum neye karar versiğimi bilmiyorum genel düşünüyordum ama yarın geldi çatyı kafam bi karışık bi karışık… :( belden olan iğneden korkuyorum kendimi kadar mıyım sonrasında ya uyuşmaz hissederdem diyorum ve ya o an sinir krizle korkuyla bayılırsam diyorum. Baya erken uyanıp onu düşünüyorum sabahtan beri vr ağlaıdm :( korkudan
Tenay kadar birinin pesinde yurudum sonra oturdum
Melekanne2606 evet normal muayene için hayat hastanesine gidiyorum
Tenay maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 gerçekten çok güzel anlatmışsın . Bende spinal olucam ya uyuşmazsam diye tedirgin oluyorum 🤭
Tenay hayırlı olsun canım. O kadra güzel anlattin ki içim rahatladı 😍
sezeryan istiodum korkuyorum hıkayenızden sonra korkmuyorum teşekkür ederim bu arada hangı hastaneydi memnun kaldıgımız belli
Tenay geçmiş olsun güle güle büyüt ,zaten ha oldunolacak derken herşey bı andan ölü veriyor sennistedigin planı yap🤗
Tenay son adet tarihinizle ultrason haftası arasında fark var mıydı