TugceArslan Merhaba, hastaneden hastaneye değişiyor . Bazıları tek gece bazıları çift gece yatışlı planlıyor. Kişiye değil tamamen hastane yönetimine bağlı :)

Merve0671 Canım tam adamına sordun😂 bende aynı durumdan muzdaribim henüz birine karar veremedim alıp almamam gerektiği konusunda bile emin değilim. Fiyatlar çok arttı lansinoh düşünüyordum ama büyük ihtimal alamam fiyat uçtu. Kimisi de e bebekte satılan bayb me iş görüyor gayet de. Fiyatı da uygun diyorlar. Ama hastanelerde de süt sağma makinaları kiralandığı için ben o yüzden biraz ağırdan alıyorum doğumdan sonra olmazsa bir süre hastanedekini kiralayıp ihtiyaç halinde almak istiyorum ona karar verdim

Sherry hayirlis saglikli acisiz dogumlariniz olsun insallah 🥰

Nlfr123 izmir karatas hastanesi gerek doktorum gerek dogum sonrasi hasta bakimi olsun odalar olsun hersey cok guzeldi, hic korkmayin anneler 9 ayın son virajı 🥰

Xxz sezeryan istedigim icin doktorum normale zorlamadi, ama kendim minyon oldugum icin bebekte 3.250 gram gozuktugu icin normal seni zorlar dedi. Cati muaynesi rutin kontrolde yapmadi tetiklemesin diye ama o gece sancim olunca ertesi gunu mesaj atip gittim o zaman cati muaynesi yapmak zorunda kaldi acilma var mi bakmak icin ve var oldugunu soyledi sezeryan olacagim icinde bekletmek istemedi muhtemelen hemen yatisi verdi gidersen gece gelirsin dedi cunku

Suzis bel agrim olmadi ama dogumdan 1 gun sonra omzumda batma seklinde bir agri hissettim gulerken, yada duz bir sekilde yatmaya calisirken o da uzun surmedi 1 gun sonra gecti

Hoppala uyusmama olmaz bence zaten sondayi takiyorlar igneden sonra uyusmazsa sondayi hissedersin,baski bebek ciksrken asiri hissediyorsun sonrasinda dikislere gecildiginde uyutabiliyorlarmis normalde ama ani oldugu icin benim karnim tok gitmistim o nedenle uyutamiyorlarmis, uyutulursaniz daha rahat gecebilir belki ama surec kisiden kisiye degisiyordur, gogus aramda sıkışma dikislerim tamamlanana kadar hissettim

Budiss_Moms sütüm hemen geldi fakat meme ucumda sutumde olmasina ragmen oglum meme ucumu tutmadi cok savastik arada tutuyor emiyordu ama cok azdi, emzik biberon herseyi tutup emiyor memeyle kavga ediyor hala daha ayni durum, sut pompasi almamistim bugun uygun fiyatli elektrikli kiwi pompa soyledim umarim memnun kalirim goguslerim cok yara suanda

Tenay çok güzel hikaye ağladım 🥹🥹 allahım her hamileye böyle güzel anılar nasip etsin inşallah

Zehra65_ aramızda bir gün var. Normal doğum mu düşünüyorsunuz. Bebiş kaç kilo

Tenay ayyy en korktuğum şey sütün gelmemesi. Ki bir de göğüs ucum çok küçük nasıl tutacak bilmiyorum. Bende sağma makinası yada manuel pompa almadım hastanelerdeki kiralanıyor diye ilk dönemler onu kiralarım sonra duruma göre alırım diye düşündüm ama inşallah gelecek bir sütüm olur🤲Meme reddi de zor bi durum kiminin sütü olmaz bebek emmeye çalışır ama nafile, sizin de sütünüz olmasına rağmen tutmaması 😔😔 Allah yardımcınız olsun inşallah alışır sadece göğsünüzü tutar🤲🤲

Deryak52 Ablamın iki doğumu da normal oldu hastaneye gidene kadar bebekler ters duruyordu doğumdan yarım saat önce bebekler döndü ve ikisi de normal doğum oldu. Yani son ana kadar ihtimal azda olsa var

Tenay Aslında siparişin gelene kadar sende hastanede gidip göğüslerini boşaltabilirsin yada bi kaç günlüğüne kiralayabilirsin rahatlarsın Allah korusun mastit olabilirsin

Tenay merhaba bende pazartesi spinal olacsm çok korkuyorum , eve geçtikten sonra ağrılarınız devam etti mi çok fazla nasıl oldunuz vereceğiniz tavsiyeler var mıdır

Merve1504 Evet maalesef Bakalım yarın nasıl geçecek inşallah buraya yazacağım özellikle başlık açarım Takip edersin :) dua etttt