Güzel geçmesine çok sevindim. Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Çarşamba sabah 6 da spinal sezeryan yatışım var benim de çok korkuyorum. Şuan anesteziyle görüşmeye geldim.

Bebek çıkması 15 dk, dikiş 40 dk demişsin. 40 dakika o dikiş esnası acıdı mı?
Kalbinde baskı hissetmişsin ya o baskı nefes kesilmesi çok mu kötüydü ?? Korkuyorum ben çok. Uyuşma nasıldı

Tenay okuduğum her hikayede ağlamam çok fazla hikaye okumamam gerektiğini gösteriyor bana😖 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah darısı biz bekleyenlerin başına🤲 Sormak istediğim şey süt sağma durumunuz oldu mu hastanede. Nasıl beslediler bebeği. Eve gelince mi sağmaya başladınız sütünüz geliyor mu. En çok kafama takılan bu süt durumu ya gelmezse diyorum kendi kendime 😔😔

Tenay masallah Allah sağlıklı uuzun ömürler versin pamuk oglunuza ve size 💙 okurken gözlerim doldu hep kendimi hayal ettim sanki okurken bile böyle bi his olusuyorsa icimde kim bilir yasadigimda neler hissederim 🙈🥺

Budiss_Moms süt sağma makinesi olarak en çok neyi öneririsiniz piyasada o kadar çok var ki birisinin fiyatı uçuk birisinin fiyatı dip karar veremiyorum

39+3 de de benim sezeryan doğum günümü verdi doktorum

atak13 ah yavrum bende korkuyorum sen de benim gibisin galiba ne olur bunu atlatınca bana yaz beni de bilgilendir

TugceArslan Merhaba, hastaneden hastaneye değişiyor . Bazıları tek gece bazıları çift gece yatışlı planlıyor. Kişiye değil tamamen hastane yönetimine bağlı :)

Merve0671 Canım tam adamına sordun😂 bende aynı durumdan muzdaribim henüz birine karar veremedim alıp almamam gerektiği konusunda bile emin değilim. Fiyatlar çok arttı lansinoh düşünüyordum ama büyük ihtimal alamam fiyat uçtu. Kimisi de e bebekte satılan bayb me iş görüyor gayet de. Fiyatı da uygun diyorlar. Ama hastanelerde de süt sağma makinaları kiralandığı için ben o yüzden biraz ağırdan alıyorum doğumdan sonra olmazsa bir süre hastanedekini kiralayıp ihtiyaç halinde almak istiyorum ona karar verdim

Sherry hayirlis saglikli acisiz dogumlariniz olsun insallah 🥰

Nlfr123 izmir karatas hastanesi gerek doktorum gerek dogum sonrasi hasta bakimi olsun odalar olsun hersey cok guzeldi, hic korkmayin anneler 9 ayın son virajı 🥰

Xxz sezeryan istedigim icin doktorum normale zorlamadi, ama kendim minyon oldugum icin bebekte 3.250 gram gozuktugu icin normal seni zorlar dedi. Cati muaynesi rutin kontrolde yapmadi tetiklemesin diye ama o gece sancim olunca ertesi gunu mesaj atip gittim o zaman cati muaynesi yapmak zorunda kaldi acilma var mi bakmak icin ve var oldugunu soyledi sezeryan olacagim icinde bekletmek istemedi muhtemelen hemen yatisi verdi gidersen gece gelirsin dedi cunku