Buse55_ kişiden kişiye değişiyor. 31+1 haftadayız prilam dr içmediğim gün kabus gibi geçiyor. Hala onu kullanıyorum her gün onun sayesinde ayaktayım

Buse55_ benim 6.haftadan 14.haftaya kadar kabus gıbı gectı. Bulantı, gaz, yanma her sey vardı. Artk dayanamayacak raddeye gelınce lansor ve gavıscon kullanmaya basladım geçesi mi vardı yoksa ilaçlardan mı oldu bılmıyorum bıcak gıbı kesildi. Doktorunuza danısarak tedavi edebilırsınız belkı. Insallah bıran once gecer, saglıcakla kavusursunuz yavrunuzla 🌸

Buse55_ normaldir canim ilk 3aydan sonra hepsi geciyor hafiflesiyorlar artik. Tahlil sonuclariniz falan hepsi normalse endiselenecek durum yok

edis22 doktorum tahlilleri mi yaptı herşey normal Allah’a şükür 🙏

Pitircikk bakalım benim ki nasıl olacak bende gece yatarken iki tane içiyorum o hapfan akşama kadar pek birşeyim yok akşam yemekyen sonra çok kötü

Se19 bende öyleyim herşey migdemi bulandırıyor 1 saat tuvalwtte kalıyorum miğde mi bosaltana kadar inşallah hemen geçer 🙏

Buse55_ insallah canim birde üşüttugun zaman oluyor bilgin olsun kendini ne kadar sicak olursada koru

Buse55_ ben de gece yatarken 2 tane içiyorum ama doktorum sabah uyandığında hala kötüysen 1 sabah 1 de ikindi de yine içebilirsin demişti. Hiç ihtiyacım olmadı o şekilde ama akşam almayı unutup gündüz içtiğim oldu 1-2 kere yarım saate kadar toparlıyor beni ilaç çok şükür. Ama ilacı nasıl bırakıcam bilmiyorum 🤦🏻‍♀️