Buse55_ never everrr ASLAAAA 36 haftalığım 37 ye gireceğim nasip olursa gerçekten artık midemi bir yere kaldırmak istiyorum 😑😑🥴🥴

Buse55_ canım Allah yardimcin olsun.. Ben 4,5 ay hem ağladım hem kustum. Ama 5. Ay bir anda kesildi hem bulantı hem kusma. Çok şükür artik hic yok. 32. Haftamdayim. Sabret, hic bitmeyecek sanıyorsun ama bitiyor. Biraz daha sabir. Tez zamanda geçer inşallah..

Buse55_ kişiden kişiye değişiyor. 31+1 haftadayız prilam dr içmediğim gün kabus gibi geçiyor. Hala onu kullanıyorum her gün onun sayesinde ayaktayım

Buse55_ benim 6.haftadan 14.haftaya kadar kabus gıbı gectı. Bulantı, gaz, yanma her sey vardı. Artk dayanamayacak raddeye gelınce lansor ve gavıscon kullanmaya basladım geçesi mi vardı yoksa ilaçlardan mı oldu bılmıyorum bıcak gıbı kesildi. Doktorunuza danısarak tedavi edebilırsınız belkı. Insallah bıran once gecer, saglıcakla kavusursunuz yavrunuzla 🌸

Buse55_ normaldir canim ilk 3aydan sonra hepsi geciyor hafiflesiyorlar artik. Tahlil sonuclariniz falan hepsi normalse endiselenecek durum yok

edis22 doktorum tahlilleri mi yaptı herşey normal Allah’a şükür 🙏

Pitircikk bakalım benim ki nasıl olacak bende gece yatarken iki tane içiyorum o hapfan akşama kadar pek birşeyim yok akşam yemekyen sonra çok kötü

Se19 bende öyleyim herşey migdemi bulandırıyor 1 saat tuvalwtte kalıyorum miğde mi bosaltana kadar inşallah hemen geçer 🙏

Buse55_ insallah canim birde üşüttugun zaman oluyor bilgin olsun kendini ne kadar sicak olursada koru