Merhabalar ben hamileliğimin 10 hafta 4. Gunundeyim suan ama aşırı miğde bulantim oluyor ve çok miğde yanmam ve boğaz yanmam var 3. Aydan sonra bunlar geçiyor mu yada siz bunları nasıl atlattiniz yasadiysaniz?

Buse55_ walla ben 23 haftamdayim 3 ay dolunca biraz rahatladim ama arada bi hala oluyor yani doktorunuza bi danisin isterseniz ama 3 ay genelde suruyor

Buse55_ ben ilk 3 ay cok halsizdim hep uyuyordum. Migde bulantim az oluyordu sadece sanki migdemde bisey vardi. Ilk 3 aydan sonra tamamen bitti sonraki ilerleyen haftalarda migde yanmam basladi aci baharatli seyler yiyince oluyor. Migde yanmaniz icin baharatli aci ve gazli iceceklerden uzak durun

Buse55_ benim de 7 haftadayken başlamıştı bulantılarım çok şükür sadece 2 buçuk 3 hafta kadar sürdü şu an 14 e girmek üzereyim hiç bulantım kalmadı inşallah geçer canım senin de 🙏🏻

Ozge, başlığı Bulantılar ne zaman geçer olarak değiştirdi.

İnşallah geçer çok kötü oluyorum birde aşırı gaz oluyor oda beni mahvediyor onlarda geciyor mu 3.aydan sonra acaba 🙏

fulyaablaoluyor söylemiştim migde bulantısı ve yanmasi için hap verdi ama iciyorum yatmadan önce sabah rahatin ama akşam yemeğinden sonra hepsi tekrar başlıyor

edis22 hiç yemek yiyemiyorum zaten 😔 akşamları çok oluyor gece yatarken doktorun onerdigi ilaçları içiyorum sabah pek birşey yok halsozlik dışında ama akşam yemekten sonra hemen basliyor aynı sıkıntılar gaz aşırı oluyor oda beni çok kötü yapıyor

Buse55_ 14 haftaya kadar kustum ne ızdırap yaşadım 15. Ci haftadayım hala bulanıyor ama kusmam yok bulantı devam

Buse55_ canım ben 28 haftaligim hala var bulantım ama hamilelikten hamileliğe fark ediyor bulandigi zaman çubuk kraker yiyorum

Buse55_ ilk hamileliğimde 5. Aya kadar sürdü mide bulantım. İlk 5 ay 5 kilo vermiştim.
                Şuan 8 haftalık hamileyim ve 3-4 haftadır aşırı mide bulantım var gün sayıyorum resmen geçmesi için. Hayattan soğudum. Her şey tiksiniyorum 😭

Buse55_ bulantıyı tüm hücrelerime kadar yaşadım resmen ağladım bulantımdan uyuyamadım bildiğin geceleri… 4 hafta boyunca sürdü nerdeyse . Baş edemedim 🥺 prilam falan verdi dr ama fayda etmedi . 16 17 de geçiyor.. zor çok zor biliyorum ama bunun bi çaresi yok 😢

Se19 gerçekten çok zor yaa Allah yardımcın olsun benimde 5 ay sürdü allahtan geçti yani 9 ay sürmedi

Buse55_ 9. Hafta gibi prilam kullanmaya başladım onun sayesinde normal hayatıma dönebildim. 13. Haftada falan bırakırım dedim ama 18 haftalık olduk hala 1 gün bile ilacı içmesem perişanım 🤦🏻‍♀️

Buse55_ never everrr ASLAAAA 36 haftalığım 37 ye gireceğim nasip olursa gerçekten artık midemi bir yere kaldırmak istiyorum 😑😑🥴🥴

Buse55_ canım Allah yardimcin olsun.. Ben 4,5 ay hem ağladım hem kustum. Ama 5. Ay bir anda kesildi hem bulantı hem kusma. Çok şükür artik hic yok. 32. Haftamdayim. Sabret, hic bitmeyecek sanıyorsun ama bitiyor. Biraz daha sabir. Tez zamanda geçer inşallah..

Buse55_ kişiden kişiye değişiyor. 31+1 haftadayız prilam dr içmediğim gün kabus gibi geçiyor. Hala onu kullanıyorum her gün onun sayesinde ayaktayım