Doğuma ne kadar kaldı🌸 28gün kaldi😇
Elvanguzel ayy bnde normal cok istiyorum kuzum ya ama daha cati muayenesi yapmadi bana sezeryan miyim normal mi bilmiyorum
Normalden de cok korkuyorum😁 karmaşık duygular icerisindeyim
Mehmet_fatma ben 36haftalik oldum 38de dediydi bana cati muayeneni yapcam die kuzum
127383
Son 6 gün kaldı normal gözüküyor şuanlık bakalım nasıl gelcek minik kızım
127383 hakkında hayırlısı olur inşallah caniko bolca dua et hiç korkulacak birşey yok🥰🌹
127383 kaçıncı haftadasin canım 37 veya 38 de yapılıyo
Sultan_gunes Aa neden öyle dedi ki ne alaka sancı mi olmasi gerekirmiş çatıya bakmak için peki doğum nasıl olacakmis
127383
Aynıyız benim de 28 kaldı ben normalden çok korkuyorum ama.doktorumun ilk önceliği de normal çok kararsızım devlette kolay kolay sezaryen yapmiyolarmis 🥲
09Zeynep09 heyecan var mi kuzum😁🤭
Elvanguzel insallah kuzum ya Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsin🌸🤲
Zehra65_ devlette daha içerdeki çıkmadan hemen baskasini alıyorlar. En son gittiğimde bana dedi iceri gir dedim icerde hasta ciksin girerim, yok diyor sen gir. Girdim ki kadin daha çataldan inmemiş, kadın da utandı. Sonra beni ultrasonda bakti daha ben kendimi selpakla bile silmemisim haledaha yatiyorum içeri baskasini aldilar dedim yaptiginiz büyük terbiyesizlik bir de diyor haydi cabuk sizi mi bekleyecez dedim dur bi kalkayim yani. Sonra kan aldirmaya indim etkiledi kan biraz beni etraf dönmeye basladi dedim az oturabilir miyim kadin diyor git koridorda otur bu kadar kisi seni bekleyemez. Annem kapinin agzinda duruyor diyor çocuğumun yanina geleyim onu kan tutar, kadin diyor cik disari. Nasil ters konusuyorlar varya. Sonrada dayak yiyorlar iyi yapiyorlar bunlara valla hiç üzülmüyorum dövsen onlari sonra biz haksız cikiyoruz.
Deletedmom_110 36.haftamdayim kuzum
Haticemustafa7 devletin normaline de güvenme canım bağirta bağirta yaptırıyorlar. Benim arkadaşım artik diyormus ben normal yapamam alin beni sezeryana diyorlarmis oyle bsey yok. Düşün bebegin kalp atışları yavaşlamış artik son dk sezeryana almislar, kiz diyor neler çektirdiler bana
127383 Bir sonraki gittiğinde yapar o zaman😊
127383 aminn canım inşallah 🥰🌹