Tuqcefkn Bana oyle yapmadiklar devamli takip dediler yorukdum artik
Kızlar içim acıyo
Bukiiiiiiii başka ek bulgu yoksa dogınca bıle kaybolur dedıler canım bnada üzülme sende ınş bsy yoktur
Miraysegul Nasil guzel ornek verdin sagol kuzum benim Allah razi olsun yarin bende özel perinayolojiye randegu aldim insallah guzel haber veriri inanki korka korka gidicem dualarla gidicem rabbim cok buyuk hepimizin sinavi farkli bu hayatta Allahima emanetler bana dua edin nolur yarin guzel haber alay im🙏🙏🙏🙏
3prens71 Insallah kuzum insallah yoktur yarin perinotolojiye randevu aldim baska doktora ins guzel haber verir bana insallah yavrularimiz sağlıkla dogsunlar insallah 🙏🙏🙏🙏🙏
Miraysegul bu yazınız umut oldu baba teşekkür ederim 🙏 geçen hafta kasıklarım ağrıyordu, kendi doktorum eve biraz uzak olduğundan evimin yakınında çok pahalı bir özel hastaneye gittim, evham yapmıştım. Gitmez olaydım. Doktor (bey) farklı ultrason aleti kullanmak zorunda kaldı, ona da aşina değilmiş zor kullandı, hemşire de dahil ! Neyse daha aleti karnıma koydu, sıvı gönderdin mi dedi, hayır testim normal çıktı doktorum gerek duymadı dedim. Bana gidene kafar sıvı gönder gönder diyip durdu. Bağırsak parlaklığı var dedi, ve 1 haftadır canımı yedi. 1 haftadır tatildeyim, ama aklım hep bebeğimde. Cuma kendi doktorumla randevum var, dua edin inşallah birley çıkmaz. Anlamadım ki o muayene ederken hiç bişey çıkmamıştı, sonradan olabilen birşey mi? Ama malesef doktorun tutumu hiç hoşuma gitmedi, hiççç
Bukiiiiiiii koç üniversite hastanesi per.uzmanı Ebru hanıma gözükmelisin.
Evrencakar Kuzum ben istanbulda degilim ki manisadayim 😢
Supermumy Ahh kuzum bazi doktorlar böyle maalsef ki karsidakini asla düşünmüyorlar ikimizde suan ayni sıkıntıda sayılırız rabbim kolaylastirsin insalalh saglikli dogsunlar 🙏
Bukiiiiiiii cihazın iyi olmasından da kaynaklı biseymis korkma dua et içini ferah tut canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
Supermumy sana hemen yazayım dedim bugün kızımı dünyaya getirdim çok teretluydum hep acaba vardı ama sağlıklı bir çocuk oldu masallah rabbim sanada sağlıklı bebek versin 😘😘😘
Miraysegul çoook sevindim, gözünüz aydın 🙏 amin, Allah tüm bebişlere sağlık versin. Hayırlı olsun tekrar