Kizlar nisanin 29 unda ayrintilaya girmistik o gün bugündür nefes alamadik bir salaklik ettik devletin perinatolojisine gittik normalde özelde muane oluyorum ama 700 tl cok gelince mecbur kaldik orda bebegin kalbinde parlaklik gorduler sonra univerte hastanesinde ozel kardiyolijisine yonlendirdiler ilk gitigimizde adam normal dedi parlalik sonnra perinatoloji ile devam edelim yine dedi universite hastanesinde ki doktorlar var perinotoliji artik asistanmi bilmiorum her gittigimizde parlalik az dediler sonra bugun yine kardoyolojiye gorundum ee parlaklik baya büyümüş dediler kime inanicam ben nereye gideyim anlamadjm ya biri bebegin kalbinde fistul var dio biri yok diyo kafam gitti uzuntumden artik bana akil verin nolur 😢😢😢
Kızlar içim acıyo
Bukiiiiiiii canim vakit kaybetmeden ücretini ödeyip araştırıp şöyle işinin ehli bir doktora görünün isterseniz kalpte parlaklık sonradan kayboluyor çok sık görülüyor diye biliyorum ama yinede bence güzel özel bir doktora git
Bukiiiiiiii devletteki makineler eskiymiş özel hastanenizde keşke bide gitseniz makineleri daha yeniyse en azından net bi sonuç alırsınız böyle güvensizlik oluşturmuşlar resmen
dezgi cok haklisiniz simdi birazdan kendi doktoruma gidip anlaticam durumu yonlerdisin nefes alamiyorum artik biktim herhafya gidip baska seyler duymaktan inanin hastaneden sogudum artik
Mucizeminnos Maalesef oyle profosor diye gittik bide ya simdi jendi doktoruma anlaticam rabbim cocuklarimizla sinamazsin
Bukiiiiiiii amin inşallah ya Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın gerçekten doktora güven olmayınca süreç daha zor oluyo doktoruna denk gelmek lazım yani o da tamamen şans işi
Mucizeminnos Amin amin insallah vallan sans bizdede sans yok zaten 😢
Bukiiiiiiii inşallah iyi şeyler duyarsınız dua edicem ❤
Bukiiiiiiii canım benimde detaylı da kalbinde parlaklık görmüştü 2 ay kardiyoloji takibindeydim sonradan geçti ve doktorumuz sadece parlaklık tek başına hiç bişey ifade etmez dedi genelde herkeste görülebilen bişeymiş içini ferah tut Allah büyük emin ol bebeğin büyüdükçe geçer bazen makinalardan da yanılma olabiliyor
Bukiiiiiiii kalpteki parlaklık geçiyor sonradn bana da öyle demişlerdi sonradn bi sorun olmadı bebek doğduktn sonr bile içimde hep bir korku vardı kalbinde sorun var mı acaba diye boş yere kendimi yemişim
dezgi Amin insallah😢🙏
Nagihannnn0606 Birde kardiyoliji doktoru bakti univertse hastanesinde bu doktorlar neden boyle anlamiyorum buyumus parlaklik dedi gecen hafta girunmuor demislerdi anlamadim 😢🙏
Elisam123 Oyle evet ama parlaklik büyümüş dedi bugun gecen hafta yok demisti anlmadim gitti ya
Bukiiiiiiii eğer bir rahatsızlık varsa doğduktan sonra ona göre davranacaksın canım yine korkma annelerin güçlü olması lazım ağlanıp sızlanmak yerine ne yapabilirim ona bakman lazım rabbim sağlık versin sana da bebeğine de benim kuzenim kalbi delik doğdu eski zaman böyle kontroller falan da yok o şekilde büyüdü tek üzüldüğümüz yeri askere gidemedi bu yüzden o da nedir ki canı sağolsun dedik kendini üzme yani herşeyin bir çaresi var yeter ki canı sağ olsun
Bukiiiiiiii hangi şehirdesin
Elisam123 Cok doğru ama insan bi an için cok kötü oluyor maalsef birde doktorun anlatim tarzi yaklaşımı insani geriyor üzüyor maalsed 😢 gelen hersey rabbimden biliyorum raziyim rabbim dayanma gucunude versin diyorum hep zaten baska caremde yok duadan baska ama evlat iste can yanıyor 😢🙏
Minnosumm89 Manisadayim
Bukiiiiiiii canım geçen hafta banada öyle söylediler. Down sendromu belirtisitmiş kalple ilgili değilmiş öyle dedi. Hatta fetal dna yaptırıp gebeliği sonlandırma bile konuşuldı saçma sapan…. Gitmediğim doktor kalmadı en sonunda öğrendimki tek başına hiç bi anlamı yok başka belirti de olması lazım. İçinş ferah tut adanadaki en iyi doktorlara gittim fetal dna bile yaptırma gerek yok dediler.
Bukiiiiiiii illa özel değil iyi bir doktora gidin üniversite hastanelerinde bilgili doktorlar var
Eczacianni Insallah kuzum oyledir insallah dua edicem insallah oyledir diye kimsenin bebegine zeval vermesin rabbim minik bedenleri saglikla gelsin dunyaya ikimzdede sağlıkla alalim insallah 🙏