Meryem otu hakkında
Ben de aldım beklemedeyim sancıyla koyarım diye düşündüm ama net bilgim yok.
Tubmavi nst de sancılarınız ne durumda sizin
Kimse kullanmadı mı Meryem ana otunu ?
Dediklerinin aynısı bende de var canım 38+5 haftam. 1 haftadır Nisan geliyor benden. Kasılma sancı hat safa ama geçiyor. Sürekli değil çok fena durumdayım. Acilmam 4 cm. Ama sancım düzensiz. Suyun herşeyin iyi dedi doktor. 41. Haftaya kadar bekletiyorlarmis.
Emirin_Annesi02 bi kere 50ye vurmuş iki hafta önce. sancı görünmüyor dedi ama daha 37haftayı yarın dolduruyorum kontrolüm de yarın.
Medine23 şimdi Meryem ana otunu kullanmak erken mi olur peki? Aynı şekilde benim de düzensiz. Süresi tutmuyor bir türlü. Sağlıkla doğsalardı hayırlısıyla. Ama hiç gücüm kalmadı gerçekten psikolojik olarak da çöktüm sanki bi kaç günde. Zaten korku da başladı. Diyorum doğsaydı bu stresten kurtulsaydım 😥
Tubmavi o değil benim 1 cm açıklık 33. Haftadan beri vardı. Doktor bana yavaş hareket et dedi sürekli. 4 hafta hareket sadece yavaşladım ama hareket hep vardı Allahtan. Yapmasaydım diğer 1 cm de olmazmış demek ki .
Açılmaları doktor ultrasondan bakınca mı anlıyor acaba yoksa alttan muayene ile mi anlaşılıyor 31+3 bizim haftamızda doktor alttan muayene etmiyor hiç nasıl anlaşılacak açılma
Emirin_Annesi02 aynıyız valla canım ya oğlumda suyum geldikten sonra sancım başladı öyle kullandım. Bunda sancım belli belirsiz bir geliyo bir gidiyor. O yüzden bende düşündüm ama çok kararsız kaldım. Cesaret edemiyorum açıkçası.
Emirin_Annesi02 alttan mı bakıp söylüyorlar açılmayı bana daha hiç demedi alttan muayene olmadım ama hiç.
Tubmavi evet alttan bakılıyor kaç cm açıksa
Emirin_Annesi02 otu genelde hastaneye yatış yapıldığında koyuyorlar suya. Nişan gelmesi doğumun yakında başlayacağını bildiriyor sadece. Acele etmeyin en güzel zamanda doğacaktır zaten 🌸
Bana aldigim aktar suyunu iciceksin dedi ama ben sadece dogum basladiginda suya koyup dua okunmasi gerek diye biliyordum simdi hangisi dogru bilen var mi acaba?
Emirin_Annesi02 canım perine masajı yapsan ya açılman olur canım
Emirin_Annesi02 yarın bakar belki ben bilmiyorum var mı yok mu 🤷♀️
Tubmavi günlerindeysen bakar mutlaka.
Emirin_Annesi02 37 doluyor yarın. bakarım diye bir şey dememişti henüz ama belki nst sonucuna göre bakar