Gamze_yassar İlişki,merdiven inip çıkma,squat gibi haraketler ve spor kesinlikle bu süreci hızlandırıyor ☺️ Ben 1 cmle hastaneye gittiğimde çok ağrım vardı maşallah siz 1 cm de bişey hissetmiyorsunuz

Denzk evet öyleymiş aslında benimde bel ağrım ve hafif sancım var nstde %40 sancı çıktı bugün ama açıklık çok olmadığı İÇİN eve geldim tekrar sancı ağırlaşınca gelin dediler

Gamze_yassar Kız ben %40 sancıda yerlere yatıyodum ya 😅 maşallah sana nasıl hissetmiyorsun sen inşallah çok kolay doğum yaparsın zaten 80 lerde açılma 8 9 civarı oluyo ☺️

@Denzk ben epiduralsiz normal Doğum yaptım ve benim aşırı zor geçmişti, bir daha nasip olursa epidural istiyorum mümkünse en yüksek dozu versinler bana kesiyi filan gözüm görmüyor

butterfly4 Aa epiduralsiz nasıl yaptınız ben epiduralde bile zorlandım çünkü kesi olmaması iyi ıkınmam için düşük doz verildi. O halde sancılı bir süreçti. Epiduralden sonra başım falan hiç ağrımadı zaten doğumdan hemen sonra uyuşukluğum da geçti tekrar yapacak olsam epiduralli yaparım

@Denzk ah canım benim nasıl zordu anlatamam öldüm sonradan dirildim gibi bişeydi, ama epiduralsiz de gayet kolaydı diyenler var doğrudur, ama kesinlikle epidural istiyorum ben de

butterfly4 Sanırım ağrı eşiğiyle alakalı bişey ben epiduralli bile sancı çektim şiddetli olarak 2saatti ona da dayandım ama epiduralli olmasa asla dayanamazdım düşün yani bacağım uyuşmuş ama hala sancı çekiyorum, muayeneleri hiç hissetmiyorum ama sancı var ne kadar şiddetliyse

@Denzk muayeneyi sancı geldiğinde çok daha iyi anlaşılıyor diye tam o esnada yapıyorlar ve çok zor oluyor, siz ne güzel epidural sayesinde muayeneleri hissetmemişsiniz, allah yaşadığımız zorlukların ecrini versin amin

Denzk hayır bebekle ilgili bi durum yoktu bende her sancı geldiğinde gözlerim kararıyordu kaynanam bacaklarımdan tutup itliyordu doğum pozisyonu bu falan diye iyice sinirlerim bozulunca eşime patladım ve sezaryen istiyorum diye tutturdum doktorum suyunu patlatalım bir iki saate bebek gelir demiş ama o dediğini bile duymadım doğumdan sonra eşim söyledi doktor böyle dedi diye hüngür hüngür ağladım iki gün boyunca o sancıyı boşuna çektim ve doğum şeklimi kaynanam etkilediği için😔 eşime de söyledim eğer bunlar yaşanmasaydı iki saat daha çekerdim sancıyı o kadar saat çekmişim diye benim doğum şeklimi etkileyen tek sebep kaynanam allah uzak tutsun benden çok soğudum bu süreçte

cgdemm3 terbiyesiz onun ne işi var öyle mahrem bir anda insan kendini bilir birazcık. Ay bırak ya hepsi aynı bunların kaynana kelimesinden bile tiksindim yani iğrençler senin için de hayırlısı böyleymiş üzülme olan olmuş orda bir doktor yok muydu kaynananı kovacak ya da sen neden git başımdan demedin

Denzk ah canım keşke diyebilseydim salak gibi tersleyemedim hiç ama eve gelince hastaneden haddini bildirdim artık hiç birşeyime karışamıyor ağzını açamıyor şükür ki eşimde annesinin hareketlerinin farkında ve bana hak verdi şuan rahatım çok şükür bundan sonrasını o düşünsün