Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
Denzk saglikla buyutun insallah. Ben en son maddeye takildim yaa. Ben kaynanamdan nefret ediyorum yuzunj gormek istemiyorum gercekten o an o hisleri dusunmuyor musunuz bende depresif takiliyorum bu nedenle surekli dusunuyorum. Mesela su an evinizde mi nasil bir ortam hakim
Denzk çok şükür ki o kadar da zor olmamış güzel geçmiş çok şükür ❤️🤗
maviiiayyy bende sevmem ama şuan bebekle ilgilendiğim için onu gözüm görmüyor içerde bişeyler yapıyor 😂
Denzk yazınızı okudum çok güzeldi. Benimde 13 haziran perşembe günü suni sancılı normal yatışım var çok korkuyorum suni sancıdan. Doktorum açılman yok dedi nstdede hala sancı çıkmıyor. Sezaryene karşı değilim eğer sancım olmadan suniyle başlatırsa doğumu sezaryeni tercih edicem o yüzden bende ne gerekiyorsa yapıyorum inşallah suni sancıyı yemeden doğururum ilham oldunuz bana 🙏🏾🥺
Denzk yaa maşallah ne güzel darısı bana olur inşallah bende bugün gittim 40. Haftadayım normal doğum ilerliyor 1cm açıklık var dedi sancım olmadığı İÇİN geri geldik evde sancını Çek öyle gel dedi yoksa yatışını yapsak 3 günde bekliyebilirsin dedi hastane de boşuna açılma oluncaya denk squart ve merdiven in çık dedi baya bi yapıyorum ama umarım bi faydası olur çünkü hamileliğin başından beridir yürüyüşte yapıyorum düzenli bende bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma rabbim herkesin yardımcısı olsun🤲
Denzk inşallah
Denzk çok güzelmiş valla inşallah ikincim öyle olur 😍
1gizemtekiinn İnşallah merak etmeyin suni sancıda süreci hızlandırmak için yapılan bir şey bende vardı ama epiduralden dolayı çok fazla hissetmedim sanırım. Herşey geçiyor başka dertler başlıyor merak etmeyin inşallah çok kolay güzel bir doğum geçirirsiniz ❤️
Gamze_yassar İlişki,merdiven inip çıkma,squat gibi haraketler ve spor kesinlikle bu süreci hızlandırıyor ☺️ Ben 1 cmle hastaneye gittiğimde çok ağrım vardı maşallah siz 1 cm de bişey hissetmiyorsunuz
Denzk evet öyleymiş aslında benimde bel ağrım ve hafif sancım var nstde %40 sancı çıktı bugün ama açıklık çok olmadığı İÇİN eve geldim tekrar sancı ağırlaşınca gelin dediler
Gamze_yassar Kız ben %40 sancıda yerlere yatıyodum ya 😅 maşallah sana nasıl hissetmiyorsun sen inşallah çok kolay doğum yaparsın zaten 80 lerde açılma 8 9 civarı oluyo ☺️