lacrimam Kızlar sat merhaba 5+1 gebeyim geçen cumartesi 284 çıkan betahcg bugün 5741 çıktı ama kese görünmedi doktor dışta da kese göremediğini söyledi ama korkuyorum dış gebelik olabilir mi sizce
Tubakskn11 lacrimam 1500 ustu betada kese gorunur 5000 kesede gormen gerekıyor yada dısta gormesı gerekıyor baska dpktora gıdın alttan muayene yaptımı
EsraAgah Tubakskn11 meraba ben en son 28 Nisan da regl oldum dün tahlil yaptırdım değerim 1206,47 cikti hastaneye henüz gidemiyorum sizce kaç haftalik hamileyimdir
aslhankrhan94 Tubakskn11 Bilmiyorum o kısmı ama 4 5 6.haftalarda görülebiliyor kese. Belki 7.hafta da gittiğinde oluşmuş olur diye düşündüm 🤔
lacrimam Cicilibicili baktı iki şekilde de ne dışta kese gördü ne de olması gereken yerde yarın tekrar çağırdı
hulya_6363 lacrimam genelde dış gebelik olduğunda kasık ağrısı ve kanama eşlik ediyor biraz daha bekleyin inşallah görünür
Cicilibicili lacrimam o zaman ikiz gebelik e olabilir onlarda beta daha fazla oluyor ya hadi hayırlısı inşallah görürsün de için rahatlar 🌸
Oziey lacrimam bende geçtim o yollardan dış gebelik büyük ihtimal dediler operasyona hazır ol dediler pat çıktı sonra:) doktorların cihaz kaliteside çok önemli
lacrimam Oziey bende öyle düşündüm zaten 5 dakikada 1000 senaryo kurdum bile gerçekten gebeliğin sağı solu belli olmuyormuş 🤷🏻♀️
Tubakskn11 aslhankrhan94 beta yukselısıyle alakalı keseyı gormek ama arkadasında 5000 oldugu ıcın gorunmesı gerek dedım doktorum 1500 ustu gorunur demıstı kendım dıs gebelık gecırdım 7 haftalık tupum patladı o yuzden bılıyorum